Hodžaj: Granice Kosova međunarodno priznate

Ostavite komentar


  1. Kakve crne granice, možda je priznala jedino Albanija, sa CG vode spor i zbog toga se raspala kosovska skupština i raspisani izbori. Makedonija ne može priznati granice a da ne naruši odnose sa Srbijom i na kraju Srbija nikada neće priznati granice nametnute silom. Dakle. Dogovor i jedino dogovor jer granice se dogovaraju između suseda a ratne granice se crtaju na mirovnim dogovorima. Pogrešna je teza da su Srbi i Albanci uvek ratovali – naprotiv. Od Skender Bega (Crnojević – Srbin – Janičar) do Tempa, Pavla Jovićevića i Miladina Popovića. Od Kralja Aleksandra do Tita. Da, ratovali smo sa poturicama Hadži Zekom i balistima Mehmet Gradicom i Šabanom Palužom (koga je ubila moja majka preobučenog u žensku albansku nošnju) kao i skoro celim sadašnjim državnim vrhom K.R. tj sa UQK.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.