Hodžaj: Iste nagrade Srbiji i Kosovu

Ostavite komentar


  1. Još jedan nevešti pokušaj da se zamene teze i da se voda okrene na njihovu vodenicu.
    Naime, Hodžaj je očigledno pomešao lončiće u maniru "smuti pa prospi".
    Dijalog se ne vodi s namerom da država Srbija prizna tzv. "Kosovo", već da se urede odnosi između Beograda i Prištine.
    Za priznavanje tzv. "Kosova" nema potrebe da se vodi dijalog, već je potreban samo jednostrani akt države Srbije, a do toga očigledno neće doći.
    Analogno ovim činjenicama, izlišno je očekivati "da na kraju dijaloga i Kosovo i Srbija dobiju nagrade iste državne važnosti", kako to utopistički navodi Hodžaj.

  2. Trebalo bi krenuti prvo sa istim kaznama, ne mora 78 dana bombardovanja ali nekih 30 bi bilo sasvim adekvatno za etnicko ciscenje i zlocine koje su pocini Hodjajevi sunarodnici, onda slanje citavog vojnog i politickog rukovodstva Albanaca u taj novi sud u Hagu a posle i na dugogodisnju robiju, oduzimanje najmanje 15% teritorije koje Albanci smatraju za svoje kao kazna za losu politiku i krsenje prava Srba. E da, Hodjaj mozda jos ne zna ali Spanija je poslala NON-PEJPER u EU u kome se blokira tretiranje albanske "drzave kosova" kao ravnopravne sa drzavama kandidatima, blokira se upotreba EU integracija za ostvarivanje legalizacije albanske "drzave kosova" itd. Tako da…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.