Hodžaj: Nisam pominjao pakt protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Kao što albanska histerična i patološka mržnja prema Srbiji i Srbima ne treba da bude tajna za većinu gradjana Srbije, tako i ova izjava ovog Albanca nije ništa što odskače od njihovog kolektivnog ponašanja. Sve ono što „reknu“, mogu i da poreknu. Sve što kažu, ako se pokaže neproduktivno po albanske interese, reći će da nisu tako mislili, i da su reči izvučene iz konteksta. Sve što potpišu, neće sprovesti a to će obrazlagati najinfantilnijim obrazloženjima, koja su karakteristična za maloumnike ili decu od 5-6 godina starosti. Uvek kada daju reč, nikako im ne treba okretati ledja. Kada ti izjavljuju prijateljstvo glava će vam, u tom momentu, biti u velikoj opasnosti a život vam neće vredeti „ni lule duvana“. Prema tome ovaj navodni predsednik, navodne vlade, samo je jedna varijanta onog istog čoporativnog mentaliteta, kome nikada ne treba verovati. I ne okretati ledja.

    1. Nije nikakva mrznja protiv Srbe Komso, ali vas politicki rezim isto je kao u poziciju ili opoziciju samo menjaju jakne ali politika mrznje je tu, da ti bude jasno, za Hrvatsko uvek napominjete samo vase zrtve ali nikada ne napominjete Hrvate koji su ubijeni ili muceni tokom rata, U Bosnu imate Srebrenicu, U Crnu Goru hteli ste da ubijte Premijera i pravite puc, U Makedoniju na svaki moguci nacin uradite protiv Makedonije Crkvu iskoriscavate protiv Makedonce, okuprali ste parce teritorije Makedonije ali ste vracali nazad a za Kosovo da ne pricam tako da ako svako ko vas pozna vas mrzi to nije nesto u redu sa vama Komso.

  2. Cuj albanska patoloska mrznja. Pa Vi Srbi ste fakat sampioni u izvrtanju cinjenica. Vi kada kazete Shiptari Vi to onako od milja tepate Albancima. Prosto ih obozavate. Sljedeci su na redu Hrvati. Majedoncima porucujete da ce sa Vasim dragim Albancima da prodju kao bosi po trnju i umaprijed se tome radujete odnosno to priueljkujete. Crnogorci su u principu Srbi ali izdajnici. Bosnjaci ne postoje kao narod i nisu u rangu Shiptara samo zato sto ste onoliko i posljednjem sukobu pomlatili. Sta je covjek rekao pogresno?

  3. 21. век. Косово. Међународна војска чува Србе од Албанаца. 21. век. Албанци забрањују кретање људи, робе и услуга. 21. век. Албанци краду Србима стоку, пале сено, куће, руше гробља. 21. век. Ако хоћете да се враћамо у назад, онда да поменемо етничко чишћење из 2004, паљење цркава, манастира, кућа… хоћете још раније? 2001. Албанци стабили бомбу под аутобус, убили силне људе, многе осакатили. Хоћете да идемо на 1999? Може. Само, све је то прошлост, а ово што сам напред написао се дешава ДАНАС. У 21. веку! ДАНАС!

  4. Neki Zoran Knezevic onomad u Politici dade fenomenalan komentar o Srbima i njihovoj imperijalistickoj agresiji:

    „Shodno nastojanjima i tumačenjima naše bivše „braće“ iz okolnih državolikih tvorevina, nije bilo veće imperijalne sile od Srbije?! Okupirali smo Makedoniju, nekadašnju prestonicu Cara Dušana, koji će, tokom „redefinisanja“ istorije, to sa sigurnošću predvidjam, da bude Albanac ili Severnomakedonac?! Kao što danas neki dokazuju, okupirasmo i Crnu Goru, proterasmo knjaza, koji je u trenutku očajanja i mržnje prema „okupatoru“ stvorio „srpski marseljezu“ pod čudnim nazivom „Onamo, namo“?! Pošto sa C.Gorom nismo zadovoljili našu imperijalističku alavost, osvojismo i Hrvatsku i, posle ko zna koliko vekova, izvedosmo „braću“ iz bečkih konjušnica na svetlo dana. Počinismo i genocid u Jasenovcu i okolnim „odmaralištima“. Ni to nam nije bilo dovoljno nego se uputismo na sever, na „junačku“ Sloveniju, koja je uživala u statusu nemačkog roba. Za vreme, Drugog rata, prihvatali smo ih po Srbiji, ne da ih spasemo i pružimo utočište, već da ih „teško eksploatišemo“?! „Grdan“ smo mi narod, zaista?“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.