Hodžaj: Od januara druga pregovaračka dinamika uz uključivanje SAD

Ostavite komentar


    1. Nece bitu ni jedne ni druge.Nastavice se razgovori koji od pocetka imali samo jedan cilj-priznavanje Kosovske nezavisnosti od Srbije sto ide sporo al ipak ide.

  1. Samo se vi nadajte,pa i mi valjda imamo nekog ko ce da se ukljuci u pregovore a takodje ima tezinu kao vasi Ameri!

    1. Zalosno koliko je AV uspeo sa politikom ispiranja mozga po srbiji .Stvoren je utisak da vracanje Kosova ponovo pod srpskom vlascu samo pitanje dana da cak i albanci to zele da strane sile uvidjaju neku gresku pocinjenu povlacenje priznanja(sto nema nigde u medjunarodnom pravu)uspeh u interpolu itd.ird. sto apsolutno nema veza sa realnim stanjem.Srbi vole kad ih neko laze.Pa srbe zele da ih neko neprestano laze

  2. Nece biti nista od te dinamike ako se ne ukljuci Rusija i Kina, ne mgu samo albanci da imaju pregovaracka ledja, krajnje je vreme da ih dobije i Srbija.

  3. O nastavku dijaloga se može pričati, tek onda kad Priština povuče nenormalne takse koje je nametnula.

  4. Ako Hodžaj misli da nastavkom ovakve politike može nešto da postigne, silno se vara. Srbija neće pristati na bilo kakav dijalog dok ne ukinu takse.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 9

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.