Hodžaj: Srbija je pretnja za region

Ostavite komentar


  1. Srbija pretnja!??? Priština direktno odgovorna za trgovinu organima, ljudima, narkoticima, oružjem i još Boga pitaj šta… Vi sepatatisti, teroristi ste pretnja celom čovečanstvu, celom civilizovanom svetu.

  2. Trebala je Srbija onomad da preore sve što se moglo preorati i nakon toga, na njivi posadi nešto produktivno!

  3. Ко нам каже да смо продужена рука Русије и опасност за регион….Свашта од њих.

  4. Питам се како Хоџаја није срамота овако нешто да и изговори.

  5. Imajući u vidu da bi tzv. „Vojskom Kosova“ rukovodili ratni zločinci, teroristi i kasapini, ipak mislim da bi ista itekako bila pretnja miru.

  6. Po Vašim izjavama smo mogli zaključiti koliko Vi poštujete Ustav, rezoluciju 1244 i koliko ste miroljubivi kad pozivate na rat.

  7. Ma koja multietničnost, o čemu vi pričate, pa ljudi i dalje žive u GETIMA samo zato što su Srbi. Vaše htenje V. Albanije su pretnja svima.

  8. Znaci ko ima rusko oruzje taj je opasnost..u cilju mira molim ameriku da donira desetak aviona f22 srbiji.pvo sistem patriot.stotinak abramsa dvesta bredlija i pesto hamera pa da i mi budemo demokrate i da sirimo demokratiju uz pomoc tog orizja.

  9. Srbija pretnja!??? Priština direktno odgovorna za trgovinu organima, ljudima, narkoticima, oružjem i još Boga pitaj šta… Vi sepatatisti, teroristi ste pretnja celom čovečanstvu, celom civilizovanom svetu.

  10. Srbiji ne može da bude pretnja nešto što ne postoji…. nema ni nezavisno proglašene države, neće biti ni vojske…. Hodžaj, šta je to, teška fatamorgana !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.