Hrvatska predsednica odgovorila Beogradu

Ostavite komentar


  1. Hrvatska nikada nije ispunila kriterijume.Preko 50 hiljada Srba je od 1995 do danas pokatoličeno, to ne piše u statutu EU.Blajburg je omiljeno mesto gde ide Gabarićka , o ustaštvu u jasenovcu da i ne pričamo.Njen govor na inoguraciji ko ga se seća je govor mržnje prema Srbiji i ta osoba nama drži pridike, a svojim nacistima se mora izviniti zbog omanje srpske čokoladice.

  2. Kolinda samo neka ne prica o agresivnoj retoriki nesme deci da podeli srpske cokoladice jer se boji odmazde poiticke tako cuva svoju stolicu sramno za jednu predsednicu.

  3. Stvarno nema smisla da Kolinda ovoliko sprečila Srbiju u njenom dalju razvoju. Hrvatska nije mogla bez pomoćnika iz Srbije da to uradi. Opozicija cela iz Srbije je sarađivala sa HDZ-om.

  4. Hrvatska ne moze da prica o kriterijumima kad nijeispunila one koje se ticu zastite prava srpske manjine u Hrvatskoj.

  5. Žena je toliko naporna da to prelazi i elementarnu pristojnost. Ostavite se već jednom Srba i bavite se svojom zemljom.

  6. Hedona,postoji talenat za slikanje,muziku,sport i još mnogo toga ,ali da neko bude talentovano glup e toga ima samo među pristalicama velikog poglavice Bika koji sedi (u Nemanjinoj) a ništa ne vredi.Samo nastavi da razvijaš svoj talenat,jednog dana možeš doktorirati na temu:Uticaj botovske gluposti na život normalnih ljudi u uništanoj zemlji Srbiji.

  7. Potpuno je evidentno da su Hrvati, na žalost, opsednuti Srbijom i Srbima. Koji su to kompleksi, to je neverovatno. Kada će već jednom početi da gledaju u svoje dvorište i ostaviti nas na miru.

  8. Hrvatska ima predsednicu političkog diletanta, ona zna samo da se slika , da šeta po plaži, da se smeje za kamare a kada treba nešto reći pametno to je nemoguće za nju.

  9. G.Grabar svoje političke promašaje shvata kao vic, smeje im se a njoj se i svi drugi smeju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.