I ministar informisanja i telekomunikacija učestvuje u kampanji SNS 1Informativna služba SNS

Mihailo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija, učestvuje u kampanji SNS u svojstvu predstavnika liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Prema izbornom materijalu, koji Informativna služba SNS dostavlja medijima, predstavnici liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ Nevena Đurić i Mihailo Jovanović razgovarali su sa mladima o razvoju IT sektora u Srbiji.

Tom prilikom su naglasili da je Srbija uspela, zahvaljujući razumevanju i podršci predsednika Vučića, da svoj IT sektor razvije i unapredi, i podsetili da je upravo Aleksandar Vučić 2016. godine formirao Savet za IT.

„Danas najveći broj novih radnih mesta je baš iz ovog sektora. Odgovornom politikom uspeli smo da smanjimo stopu nezaposlenosti sa neverovatnih 25,9 odsto, koliko je bila 2012. godine, na 9,2 osto, koliko je danas“, rekao je Jovanović.

„Do 2012. godine naša država nije imala nijedan Naučno tehnološki park, dans ih ima četiri, u njima posluje čak 311 kompanija“, navela je Đurić, navodi se u izbornom materijalu uz poruku „za nova radna mesta, za nove investicije na predstojećim izborima jedinstveno i složno za listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“.

Nevena Đurić je poslanica i potpredsednica Srpske naprende stranke, a Jovanović, sem što je ministar, i član je Glavnog odbora SNS.

U Srbiji su za 17. decembar raspisani vanredni parlamentarni i delimični lokalni izbori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari