Iako podržava Jeremića, Petrović ostaje u poslaničkom klubu

* Dušan Petrović: Podrška različitim predsedničkim kandidatima ne treba da bude razlog za promene u poslaničkom klubu u kojem se nalazim
Demokrate zasad niko ne napušta zbog odluke o podršci Jankoviću

Ostavite komentar


  1. Haha dao je podršku ali za svaki slučaj ako propadne Jeremić ipak će ostati u starom poslaničkom klubu. eto i takvi žele da nam se vrate na vlast, nije njemu bitan narod već samo sopstveni buđelar.

  2. Petrović zaista ne zna šta želi!? Hoće, neće, možda, videćemo.. Ne ide se tako u Evropu!

  3. Normalno da ostaje i da podrzava Jeremica,a cilj je sasvim jasan. Ostati sto duze u politici iz sopstvenh interesa,znajuci da mu takva podrska omogucava poslanicki imunitet ,i ne samo to vec i obelezja trgovine uticaja u svakodnevnom zivotu za sopstvene interese. A koji su to interesi mogu se tacno utvrditi posedovanjem nekretnina ne na njegovo ime i ako je vlasnik vec na ime njegovih bliskih saradnika,prijatelja,rodjaka,itd. postavlja se pitanje da li gradjani srbije kao i sto je on moze posedovati nekretnine i bogastvo kao gospodin Petrovic. Sama konstatacija jasno vam ukazuje zbog cega podrzava Jeremica a ne premijera Vucica,jer premijer nikada mu ne bi dozvolio da radi u njegovom timu kao sto mu dozvoljavaju drugi. jer gospodin Petrovic treba da shvati konacno da novac iz budzeta nije njegova licna svoina vec novac iz budzeta je vlasnistvo svih gradjana a tim novcem upravlja partija koja je najvise stekla poverenja gradjana i gde ne dolazi do zloupotrebe kao u periodu gospodina Petrovica.

  4. Pa ne može gospodin Petrović bez Demokratske stranke, bar u istom poslaničkom klubu da bude ako već drugačije trenutno nije moguće…lepše se oseća, "daje mu krila"!!!

  5. Da li je kad bivši ministar poljoprivrede Petrović podneo izveštaj o projektu asistenti savetodavci…..gde sam lično bio zaposlen…

  6. Podrzavajmo samo zajednicke interese od kojih ce nam svima biti bolje, a ne pojedinacne i licne!

  7. Neka se ostave sa strane pojedinacni i licni ciljevi i interesi.. podrzimo zajednicke interese, interese naroda!!!

  8. Petrović je gori od šibicera, poltron i korumpirani političar koji samo vidi svoj lični interes.

  9. Petrovic je trebao da bude u Jeremicevom timu za kampanju pa je izvisio sad je ostao u svom Poslanickom klubu za svaki slucaj ako Jeremic propadne da se on lepo obezbedi.

  10. A ko će podržati Jankovića, pa i njemu treba poslanički klub. Ovo je sramota koliko je opozicija pukla sa svih strana, od svojih ličnih interesa niko ne istupa, zato i ne mogu da se dogovore.

  11. U borbi za vlast, sve je moguce videti. I nesto sto je nelogicno, politicari"objasne" da je to sasvim logicno. Vredjanje zdrave pameti i ispiranje mozgova.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.