Ilić: Mafija hoće da zaradi pet puta više od malinara

Ostavite komentar


  1. Nora narod da se probudi iz zimskog sna, okane rijalitija I obracuna sa bandom.

  2. Nešto se ne sećam da je Velja ovakva pitanja postavljao dok je bio na vlasti. Malinari su bili nezadvoljni i u njegovo vreme.

    1. To je srpski probem sto su svi u pravu dok su u opoziciji, a kad dodju na vlast…

  3. Mislim da se ovakve priče, kojima se sav kriminal, kao nekada Slobodanu Miloševiću, pripisuje Vučiću, i koje se šire Srbijom, imaju samo jednu nameru odnosno, da prikriju prave muljatore i lopuže, koje nemaju ni obraza a ni državu i naciju. Njima je pljačka i prevara osnov postojanja. Sladje je tim urodjenim lopovima da pokradu i prevare za jedan dinar nego poštenim radom da zarade milione. Inače, mafija na malinama pljačka ovaj narod već dobrih 20 godina. Naneli su više štete i nesreće ovom narodu od svih ratova vodjenih u tom periodu. I niko ne može da im stane na put. Onaj ko nije radio sa malinom nema pojma šta znači platiti proizvodjaču za kilogram maline 70 ili 100 dinara. To je čista propast a ova mafija, ovakvim postupcima, ucenama, prevarama i špekulacijama, ustvari, prazni Srbiju od zemljoradnika. Sve što pošteni seljak isplanira dežurni lopovi, koji veoma često koriste i veze političara nemilosrdno „gule“ taj isti narod, koji jedini stvara. Od njihovih žuljevitih ruku dobijaju samo bedne ostatke dok se na njihovoj muci bogate hladnjačari i izvoznici?! A država je, kao, nemoćna?! Frapiran sam izjavom ministra poljoprivrede koji reče da se u buduće malinari moraju truditi da budu rentabilniji?! Verovatno misli da malinu treba da proizvedu po xceni od 20 dinara za kilogram?! Ovo je zemlja gde se, čini mi se, najviše poštuje „mufte“, lopovluk i nerad. Jednoga dana će ovaj narod morati da jede impulse sa mobilnog telefona jer neće imati ko da im okopa i proizvede krompir, jagode, maline i druge proizvode.

    1. bravo milanče, svaka ti je na mestu. da je takvijeh razmišljanja više … gde bi nam kraj bio. pozz

  4. Од када је Веља Илић, стручњак за путеве, постао стручњак за малину?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.