Ispred Filozofskog fakulteta 14. jula formiranje Skupštine Slobodne Srbije

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem koliko budala ima u Srbiji.Sta ce te bre da formirate, ko vas je birao na kojim izborima, koga predstavljate…neverovatno koliko ima bezmozgovica.

    1. Izuzetno ste neobrazovani čoveče ili žemo iz Beograda. Demokratija se ne svodi na dan izbora, već počiva na nezavisnosti i međukontroli tri grane vlasti, slobodnim medijima, civilnom društvu, udruženjima građana, slobodnim i nezavisnim pojedincima koji svi kontrolišu vlasti i kojima su one dužne da polažu račun. Tek tada, sa izgrađenim institucijama, nezavisnim medijima i td. dan izbora ima smisla. Bolje vi da komentarišete na portalima koji ne traže ljude sa mninimumom opšteg obrazovanja i neatrofiranom funkcijom kritičkog mišljenja, imate ih koliko vam je volja.

  2. Najzad prvi i pravi korak da se zaustavi ovo tragično propadanje naše Otadžbine….

  3. Podržavamo iz sve snage. Svi koji su bojkotovali lažne izbore da dodaju. Ovo je borba da ostanemo normalni. Prikupiti i sredstva za rad.

  4. Odlično. Svi koji su bojkotovali lažne izbore da dodaju. Prikupiti sredstva za rad skupštine

      1. A da li ti možeš da preživiš bez para? ODakle ti ideja da bilo koji čovek ili skup ljudi ili društvena organizacija može da funkcioniše bez nekog novca?

Ostavite komentar


Politika

crta

Ko će od opozicije izaći na lokalne izbore za sada?

Dok jedinstvene odluke opozicije o učestvovanju na beogradskim izborima nema, o izlasku na lokalne izbore nema jedinstva ni unutar stranaka, pa je tako i dalje neizvesno koje će stranke i u kojim formatima izaći na izbore u ostalih 88 gradova i opština.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.