Šta pokazuju istraživanja CRTE: Vučiću po prvi put više građana dalo negativnu nego pozitivnu ocenu

Ostavite komentar


  1. Opozicija mora odmah, dakle mnogo pre izbora da smisli i da objavi šta će da uradi sa krađom glasova i lažno prijavljenim glasačima.
    Ja bih se zalagao da se unapred ustanove lokacije na kojima je prijavljeno više lažnih glasača i da se to javno objavi, makar lepljenjem obaveštenja na bandere.
    Da birački odbori, tj. kontrolori budu spremni da u trenutku pojavljivanja lažnih glasača ne dozvole njima da glasaju (bez obzira što na to kobajagi imaju pravo), tj. neka lupaju kutije, pa ćemo da vidimo čija majka crnu vunu prede.
    Mora opozicija da ima paralelne biračke spiskove i paralelno brojanje glasova. Ne sme se dozvoliti da nas vozaju kao ovce, a ti lopovi su u stvari ovce. Mi smo pametniji od njih i moramo stati na put njihovom nasilju.

  2. Svi na izbore za spas nacije.Dogorelo je do nokata. Zar dozvoliti jos neku Jovanjicu, trio Hrkalovic-Stefanovic (Belivuk), Ribnikar, Mladenovac, Zoran Marjanovic i jos mnogo.Generalni pokrovitelj svih zna se ko je. Ja pa ja!!!

  3. Osobe koje primaju socijalnu pomoć jesu ucenjene, ali ne smemo da zaboravimo činjenicu da polovina njih i nema pravo na tu vrstu pomoći. SNS aktivisti su masovno odjavljivali starije osobe, mahom žene, iz domaćinstava gde žive, i prijavljivali ih na fiktivne adrese, kao osobe koje žive same, bez primanja, uz dogovor da će im obezbediti socijalnu pomoć, a oni da budu sigurni glasači SNS-a. U sve to su umešani lokalni centri za socijalni rad, o kojima ne bih ovom prilikom. Znam desetine primera u okolini Šapca. Bake i dalje žive sa svojom decom i unucima, samo se vode na nekoj drugoj adresi kao socijalni slučajevi.

  4. Dajte sto vise fotografija Vucica, malo mu je autobusa i svakodnevne okupacije svih TV i stapanih medija .

  5. U mojem okruženju ga podržavaju sumnjivi ljudi, babe koje gledaju pink … i promašene biografije koje su dočekale svojih 5 minuta …

  6. Galopirajuća je opadajuća popularnost i šteta što nisu izbori u Beogradu odmah održani i bili možda jedini uslov one pobune na ulicama protiv nasilja, jer će na proleće ta podrška što se tiče Republike biti još manja i ovo je neki pojas za spasavanje koji je pružen nepomeniku održavanjem ukupnih izbora, a nadamo se da neće uspeti u toj šansi. Ozbiljno treba posmatrati i ovu neku opoziciju kao Zavetnici gde je preletelo više od 5 poslanika u mandatu 2022 godine i treba obratiti pažnju na to šta i kako rade, jer nepomenik mora da bude i procesuiran i to odmah (nateran na ostavku) po svim kršenjima Ustava, a onda i dirigovanog kriminala sa Andrićevog i Nemanjine… i to od najozbiljnijih krivičnih dela ka najmanjim sa sve saradnicima koji su uključeni do poslednjeg koji se ogrešio o zakon. Ko bude to razvlačio nije opozicija i nema više pod tepih i da ruka ruku mije.

  7. Kako će se raščistiti sa NEORALOM i PRIVREDNIM KRIMALOM i POLITIČKIM PRITISCIMA , tj. zloupotrebama !!!

  8. Je l se osećaš moćno kada kažeš „nepomenik“? Baš si faca, je l da? Što se tiče kršenja Ustava, možete da pričate svašta, ali Ustav nije prekršen, već su iskoristili rupe u istom. Nije da je to lepo, niti opravdavam takve stvari, ali prekršen nije. Misliš da bi pravnici sedeli mirno da je drugačije?

  9. Nagradno pitanje , svih pitanja je kad dođe nova vklast, kako će i koga sve razjuriti!! U javnim službama , negde će morati skoro pa do članova obezbeđenja!!
    U prosveti i zdravstvu, od direktora. šefova službi, pojedinih „kadrova“ koji su zapošljeni na bazi kriminala i korupcije. a pri tome su česti i naduvane sistematizacije za one fakultete BEZ ZNANJA, i dovedeni na ta mesta da ništa ne rade, a negde da se i jedva pojavljuju na poslu..Rade ljudi sa manjim koeficijentima čak i značajnije poslove, zato što su ovi prvi BOGOVI.. Zbog partije!!! NEPRVDA MNOGO BOLI, i to se mora raščistit!!

  10. Nisam član ni jedne stranke.Ja i moja porodica bolje živimo i čak nam se i ćerka vratila iz EU i zaposlila se u Srbiji kao Viši Fizioterapeut.Nisu podstanari već žive u svojoj kući i imaju i ćerku od 11 meseci.Svako neka odluči sam!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.