Ivan Zlatić: Masovnost pobune garant mirnih promena

Predsednik SDU, za Danas, o angažmanu Jove Bakića u toj partiji, vlasti i opoziciji

Ostavite komentar


    1. Ti nam sigurno nista neces doneti. Dezurni laprdaci I profesionalne sveznalice-neznalice su destruktivni deo Srpskog mentaliteta. Svako je strucnjak za sve, a majstor nizasta. Ovaj covek makar pokusava da spase krov nad glavom nesrecnim ljudima, a koji je tvoj doprinos mrsomude?

    2. Poznajem gosp. Zlatica jos od 2005 god.kada je u sklopu Saveta za borbu protiv korupcije pomogao mnogim zapislenima u onoj pljackaskoj privatizaciji, pa i nama iz BF. Uspeli smo uz njegovo nesebicno, besplatno, zalaganje kupca dokazima da smestimo u zatvor, da skupo prodamo svoju kozu. Gosp. Zlaticu veliko postovanje i podrska. Cast mi je sto ga poznajem. Beba

  1. Evo imamo da i ovaj gospodin sanja i smišlja kako napraviti prevrat, svrgavanje vlasti.
    Ako mu nije jasno onda neka zna da očekujemo nešto drugo. Očekujemo predloge kako napraviti fabrike, unaprediti zdravstvo, unaprediti školstvo, smaniti kriminal (uključujući i SNS ološ); kako pomagati nemoćnima i siromašnima, kako izmeniti izborni zakon da biramo političare po imenu, kako srediti smenjivost političara (da bi leteo i za malu grešku), kako na izborima prijaviti par desetina hiljada kandidata za izbor po imenu, itd, itd, toliko toga ima.

    Moramo stalno ponavljati pitanje: pa gde mi ovo živimo. Da li zbilja nemamo bolje aspirante da menjaju Srbiju. Ili je, možda, u mutljaku na površinu isplivalo …(zna se šta).

  2. Podrška, posebno zbog organizacije Krov nad glavom i vaših pokušaja da udružiti levicu, ali mislim da se moraju tražiti i novi članovi i aktivisti. Siriza je izgledala kao pošto-poto udruživanje i na kraju opet postala beznačajna. Očekujemo odličan program i mnogo novih članova u decembru.

  3. Prava levičarska partija, poput Levice u Sloveniji ili sličnih inicijativa u Hrvatskoj i diljem Evrope, može itekako da vrši pritisak na vlast. Drago mi je da se i Srbija polako budi. Očekujte moj glas ako bude ovako kako pričate, a možda i moj potpis na pristupnici.

    1. I moj glas i moj potpis!
      Jovo Bakić je čestit i hrabar, zna šta i zna kako… Pomozimo da se ovaj plamičak nade ne ugasi i da se razgori i vidi jasno na putu iz ovog vlažnog i lepljivog mraka!

  4. Makar je iskrenih ubedjenja iako defakto ide na ruku vlasti kao i neka „opoziciona“ glasila koja se bave cenzurom a zale se na diktaturu. Svaka slicnost je slucajnost stono se kaze.

  5. „promena vlasti bez promene sistema neće nikome doneti nikakav boljitak“-I.Zlatić. Ovo ne samo da je potpuno netacno, nego pokazuje i ideolosko odsecanje mozga.Ne znam da li su ovi „humanisti“ culi za Olivera.
    Drugo, ni reci o blokiranim medijima i obesmisljenim izborima, ili to ove levicare ne interesuje nego se podrazumeva da cemo verovati njihovoj reci, i njihovom izboru

    1. Ajde pročitaj šta si napisao. Pa čovek kaže da mora da se menja sistem, sistem je taj koji blokira medije, krade izbore, uništava institucije. Nije bitno čija je šapa na polugama. Ako dodje Đilas, bez promene sistema biće isto. Jedino što će takvi kao ti moći da se pohvale novim poslom ili novom šemom za kradju, pa ćemo imati drugu garnituru lopova.

      A vi i vaše gazde bi mogli malo da promenite retoriku i da ne napadate svakog ko nije sa vama. Nemate vi tapiju na opoziciono delovanje i na to da vi jedini postavljate teme o kojima će se pričati.

  6. Ovaj čovek i njegova stranka su neprijatelji demokratije, a najbolji SNSovi saveznici. On nema pojma šta je demoktratija, da se demokratija gradi decenijama i vekovima i da je za to potrebna sloboda, jer samo se kroz slobodu mogu vremenom izgraditi institucije i vrednosti. Za ovog lika Ds i Sns su suštinski isti- „Svi su isti“ veli on. Sloboda = nesloboda, sloboda=okupacija, jer eto svi oni kradu. Ok druže kradu, doduše ovi ukradoše i asfalt sa ulice, ali sa Dsom je naša nacija imala perspektivu dugoročnog razvoja i napretka, rešavanja problema, sa ovima ima samo perspektivu nestanka sa lica zemlje. Ne može beli listić to da.razume, on je omađijan pričom o korupciji i prodaće za tu priču i svoje gaće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.