Mihajlović: Zelenović manipulacijama neće prevariti Šapčane

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Ova nesposobna žena, kao i brnabićka, pokušava da uvlačenjem Vučiću dobije neko mesto u vladi

 2. G-dja je potpuno u pravu. Da stanovnici Sapca ne bi bili stanovnovnici drugog reda, moraju da udju pod krilo konzorcijuma SNS-a. To je danas jedina garancija da ce lokalna samouprava opstati. A i tu ima nijansi. A sto se tice samog glasanja, ne znam da je ikada zabelezeno da se ponovo glasa na 27 mesta.Konzorcijum je formaciski formiran i ovakvi incidenti su nezamislivi, ocigledno je da je g-djica Hrkalovic napustila mesto drzavnog sekretara, a dr. Stefanovic nije nasao dostojnu zamenu.

 3. Čudno da se i ona nije pojavilala na tv As uz ceo Glavi Odbor Sns-a . Izmišljaju navodno neke snimljene telefonske razgovore o kupovini glasova.Smešno.

 4. Čitam ,komentar trenutne građanke,nažalost bivše a moguće I buduće gospođe ministarke koja kao da je upravo iskočila iz Nušićeve komedije I osećam kako mi skače pritisak.Ona koja izjavi da novinari ne mogu da“bupnu“ na gradilište kad oni hoće I koja je obavestila javnost da kilometar budućeg auto puta Surčin Obrenovac, dakle ravnicom,košta oko 11mil. Evra I zamislite nada se da neće biti dodatnih troškiva.I ona svakodnevno drži predavanja o poštenju i mahinacijama nekakve opozicije koja u Srbiji ne postoji osim časnih izuzetaka .

  1. Šapčani, branite svoju slobodu, ovaj put bez bojkota, rasterajte bahate SNSovce. Šabac je ta iskra koja ih plaši.

 5. PUNAPODRSKA CIVIJASIMA—— POKAZITE CELOJ SRBIJI DA IMATE ONU MUSKU STVAR KOJU OSTATAK OVE DIVNE ZEMLJE NEMA.

 6. „Blondi“ nam se baš zahuktala!
  Izgleda da je opet nešto z***ala, pa mora da se „pere“ kako god zna i ume, a nezna!
  Uvek je nekako tako bilo sa njom, „držimo se za ruke“ i prizovimo „duhove istine“!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

IZBORI

Posrednici za dijalog o izborima dolaze u julu? 7

Posrednici za dijalog o izborima dolaze u julu?

Poslanici u Evropskom parlamentu koji posreduju u dijalogu o izbornim uslovima u Srbiji nastaviće konsultacije sledeće nedelje, a dolazak posrednika iz EU u Srbiju moguć je u julu, javlja danas Juropien vestern Balkans (EWB). Između ostalog, očekuju se i razgovori sa predstavnicima civilnog društva.

Naslovna strana

29. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.