Gavrilović: Vučić govorom na predizbornom mitingu u Leskovcu prekršio zakone i Ustav

Ostavite komentar


  1. Када се овај нарцис и узурпатор власти до сада држао Устава и закона ?
    Наравно да је онако “ успут “ заборавио да омогући гласање Србима који живе у иностранству, само у Европи око један милион. Зна он добро да би то за њега била катастрофа.

  2. Predsedniik Srbije Aleksandar Vučić je u Leskovcu prekšio član 40 Zakona o sprečavanju korupcije, jer je držao govor i time pomogao da izborna lista SNS dobije što više glasova/poslanika kako bi sebe zastitio od kažnjivosti za kršenje Ustava!

    Ovo je najtipičniji primer „sukoba interesa“ !
    Vučić pomaže predizbornu kampanju SNS iz „koristoljublja“ tj. radi na tome da izborna lista SNS dobije što više glasova/poslanika kako bi sebe zastitio od kažnjivosti za kršenje Ustava čime nedvosmisleno pokušava sprečiti pobedu opozicije što bi ujedno znacilo i njegov odlazak u „ZABELU“ !

  3. Боља будућност за њих, а за грађане контејнере.
    Нек живи он са двадесет хиљада пензије, и његови родитељи, па нек процентима повећава још.

  4. Kako je moguce da najbolji student prava prekrsi USTAV Republike Srbije, nemoguce, nije moguce, jest da on krsi Ustav svakodnevno pa ponovo postavljam pitanje, posto je nedavno izjavio da je zakletvu polozio na Miroslavljevom Jevandjelju, a ne na Ustavu, mozda je Ustav bio ispod, ali, u Miroslavljevom Jevandjelju ne pise nista o poslovima koje treba da obavlja Predsednik drzave, kao ni ovo o cemu ste pisali, tako da imam utisak da g. Vucic ne krsi Ustav je zakletvu polozio na Miroslavljevom Jevanjdlju. Salu na stranu cinjenica je da g. Vucic svakodnevno od izbora na mesto Predsednika R. Srbije svakodnevno krsi Ustav pocevsi od toga da kao Predsednik R. Srbije ne moze da bude Predsednik SNS pa na dalje. Napredno. Ziveli

  5. Vučić je član SNS ima puno pravo da govori na svakom mitingu koje organizuje stranka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.