Pavlović: Direktor Infostana naložio da svaki zaposleni mora da obezbedi 120 glasova za izbornu listu SNS 1Beograd, 01.04.2021. - Odbornik Narodne stranke advokat Milos Pavlovic govori danasnjoj na konferenciji za novinare ispred Sava centra, gde je odrzana sednica Skupstine Grada Beograda. (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da vlast vrši veliki pritisak zaposlene u gradskim javnim komunalnim preduzećima da obezbede sigurne glasove za Srpsku naprednu stranku i ucenjuje ih tako što to postavlja kao uslov za primanje u stalni radni odnos i veću platu.

„Direktor Infostana Goran Dmitrović naložio je rukovodiocima tog preduzeća da svaki zaposleni kao uslov za produžetak radnog odnosa mora da obezbedi 120 sigurnih glasova za izbornu listu SNS na beogradskim izborima, najavljenim za 3. april. Zaposleni koji obezbedi 120 sigurnih glasova kao obećanje dobija povećanje ličnog koeficijenta za obračun plate za 0,25 odsto uz mogućnost prijema u stalni radni odnos“, rekao je Pavlović.

On je, kako se navodi u saopštenju Narodne stranke, istakao da se isti model pritisaka i ucena primenjuje i u JKP „Beogradske elektrane“.

„Tako su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova firma SNS već počeli da kradu predstojeće izbore i prekrajaju izbornu volju građana, prvenstveno u Beogradu“, dodao je Pavlović.

On je istakao da rukovodstvo Infostana i Dmitrović ucenama i pritiscima čine krivično delo i da će zbog toga sigurno odgovarati.

„Beograđani će 3. aprila svojim glasovima smeniti SNS sa vlasti u Beogradu, a tada će zbog krađe izbora i pritisaka na zaposlene odgovarati i Dmitrović i njegovi nalogodavci i SNS“, rekao je Pavlović.

On je pozvao građane i zaposlene da se odupru pritiscima SNS-a i njegovih direktora da na izborima glasaju slobodno i po svojoj volji.

„Pozivamo sve koji su izloženi ovakvim ucenama i pritiscima da se za besplatnu pravnu pomoć jave Narodnoj kancelariji Narodne stranke na mejl [email protected]“, zaključio je Pavlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari