Ponoš o gostovanju na Pinku: Rado ću se odazvati u drugom terminu 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Predsednički kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Zdravko Ponoš neće predstavljati svoju kandidaturu na TV Pink u terminu koji je njemu, kao i drugim učesnicima u izbornoj trci, ponudio Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, zbog ranije zakazanih obaveza u kampanji, kako je naveo Ponoš na Tviteru, ali je istakao da će rado prihvatiti gostovanje u drugom terminu i ponovio svoj poziv predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za duel.

Ponoš je sinoć na društvenoj mreži Tviter napisao da poziv Željka Mitrovića, upućen toga dana sa predlogom termina za sutradan, ne može da prihvati zbog ranije dogovorenih obaveza u kampanji odnosno odlaska u posetu Vranju i Vladičinom Hanu, ali da je otvoren za gostovanje u drugom terminu.

Ponuđeni termin za Ponoša bio je u sredu, 16. marta u 17 i 30.

„Otvoren sam za gostovanje u nekom drugom terminu u rado ću se odazvati. Čim dobijem datum i vreme, obavestiću vas“, naveo je Ponoš.

On je dodao i da ponovo poziva predsednika Aleksandra Vučića na debatu – da li kroz TV duel na Radio televiziji Srbije, ili „ispred zadruge, uz pivo“, Ponošu je svejedno.

Ponoš je poziv za duel, odnosno debatu, Vučiću uputio u ponedeljak, a nedugo posle toga usledio je poziv Željka Mitrovića svim učesnicima u izbornom procesu – i predsedničkim kandidatima da u terminima koje je TV Pink odredila predstave svoje kandidature na toj televiziji.

Najavljeni termin za predstavljanje predsedničke kandidature Aleksandra Vučića na TV Pink je u četvrtak u 17 i 30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari