Siniša Kovačević: Savetovao bih Ponošu da na Pinku iskoristi predizborni termin 1Siniša Kovačević Foto: FoNet/ Dragan Antonić

Pisac Siniša Kovačević, savetnik za kulturu predsedničkog kanidata koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije „Zdravka Ponoša, rekao je večeras da bi savetovao Ponošu, da, ukoliko ima jak želudac, ode na televiziju Pink.

Kvačević je u „Utisku nedelje“ rekao je da lično ne bi išao na televiziju Pink, ali da nema ništa protiv da Ponoš ode i iskoristi svoj predizborni termin, preneo je portal Nova.rs.

Upitan kakav savet bi dao Ponošu, da li treba da ide i iskoristi svoj termin na TV Pinku ili ne, Kovačević je u rekao da to treba da bude stvar ličnog stava.

„Ja recimo lično ne bih išao na TV Pink, to je moj lični stav, ali nemam ništa protiv da Ponoš ode zato što televizija Pink je zgrada i logo, a frekvencija je nacionalno bogatstvo“, rekao je on.

Prema njegovom mišljenju, Željka Mitrovića treba prosto gledati kao trenutnog zakupca nacionalnog dobra, „kao da je neko recimo na pet godina zakupio rudnik“.

„Ne vidim razlog da Ponoš ne ode, naročito ukoliko mu je stalo da i kod tog Vučićevog biračkog mekog tkiva ostavi određenu vrstu pozitivnog utiska“, rekao je on.

Naveo je i da bi savetovao Ponoša da ode na Pink.

„Moj savet bi mu bio da ide ukoliko ima dovoljno jak želudac, a on ga očito ima i to je njegova ogromna komparativna prednost u odnosu na mene“, rekao je Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari