Izetbegović: Vučić skloniji pomirenju od Nikolića

Ostavite komentar


  1. Vođe OVK obučene u politička odela,neće moći da tužakaju Srbiju više,već moraju biti suočeni sa svojim delima…

  2. B.Izetbegović želi da, suprotno Dejtonskom miru, podeli BiH na 4 kantona i da važi princip jedan čovek – jedan glas, što znači da će Bošnjaci uvek nadglasavati Srbe. Međutim Srpska i Srbija, kao garant Dejtonskog mira, neće dozvoliti nestajanje Republike Srpske..

  3. Nema i nemože biti destruktivnija osoba u BiH od tvoga oca Alije i tebe njegovog djaka.Ko neveruje neka pročita bar mali dio iz Islamske deklaracije tvoga oca.

  4. Izedbegović ne treba da ocenjuje naše političare ko je skloniji pomirenju, nego treba i on da prihvati ruzku pomirenja koja mu se pruža.

  5. Izetbegović Bakir je bio ratni sekretar SDA i učesnik rata u BIH, enormno s e obogaztio na radikalnom muslimanskom nacionalizmu.

  6. Bošnjaci i mislimani u BIH su taoci nacionalističke pogubne politike Bakira Izetbegovića koji se bogati tobož braneći ničim ugroženu muslimansku veru i naciju.

  7. Izetbegovici su poslednji koji bi trebali da nekog uce demokratiji i pravilnom vodjenju drzave!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.