Izraelski ambasador u Albaniji: Izrael će priznati Kosovo u roku od nekoliko nedelja

Ostavite komentar


  1. Kao odgovor na priznanje te albanske naci paradrzave na Kosovu od strane Izraela odgovor treba da bude proterivanje ambasadora Izraela iz Beograda a ne preseljenje ambasade Srbije u Jerusalim cime Srbija samo nanosi stetu samoj sebi. Naravno, to bi uradila jedna normalna drzava, a ne i ova pod vodjstvom Vucica. Ako Vucic preseli ambasadu Srbije u Jerusalim, samo ce ubrzati svoj odlazak sa vlasti i nista vise.

  2. Bravo braco Jevreji.Tramp je prekinuo 40 godina rata izmedju dva naroda, vi cete da osigurate mir.

  3. Šta drugo očekivati od jevreja koji vladaju svetom,a naročito Sjedinjenim Državama… Ubili su Isusa koji je samo telom bio jevrej,jer je u to vreme jevrejski narod bio izabrani narod. Da više ne bude zablude oni to odavno nisu.Od potlačenih su postali tirani.Ne kažem ovo zbog priznanja Kosova,to su činjenice. Njihov Bog je novac.Žalosno je šta su sve kroz istoriju prošli,i postali nešto što su i sami mrzeli. Gaje simpatije prema albanskom narodu,smešno.Zato što su čitav svet obmanuli kako je na njih izvršen genocid,pa upoređuju srbe sa nacistima.Ja čak i nisam srbin,ali volim svoju zemlju Srbiju,jer ovde sam rođen,ovde živim…

  4. Kako ambasador komentarise cinjenicu da su Albanci napali sinagogu u Becu i tom prilikom ubili petoro ljudi, kako se to uklapa u ovo prijateljstvo i priznanje albanskih nacionalistickih projekata, pomaganje i drugarstvo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.