Nova: Evroparlamentarci traže od Srbije da izruči Milana Radoičića Kosovu

Ostavite komentar


  1. Hoće li EU parlamentarci da traže od Palestinaca da izruče HAMAS-ovce koji su počinili zločine u Izraelu? Pitam za drugara.

  2. @Smorke
    A kakve to veze ima sa Kosovom i Banjskom?Ako nemas nista pametno da kazes,sacuvaj to malo sto imas za sebe,jer tada neces barem biti glup.Teror,je teror i nema ni adresu ni olaksanja,toliko da znas pametnjakovicu.

  3. Ove lažne patriote i krimose ne izručiti nego pokupiti imovinu i u ćorku.Posle 30 godina izručiti kome god.Bolje je i za njih i za nas.

  4. Posto su veliki postovaoci demokratije i vladavine prava da li gospoda evroparlametarci znaju da ne moze da se izruci gradjanin jedne drzave drugoj ako ova nije priznata, ili samo tupe da bi opravdali nerealno velike plate za nista, na stranu da li je neko kriv ili ne, ja licno smatram da je on kriminalac i da mu je mesto u nase zatvoru za ono sto je opljačkao sopstveni narod

  5. Obilić ostaje u svojoj državi Srbiji, čak i kad je na Kosmetu on je u svojoj državi Srbiji. Branioc ognjišta nije terorista kao učke presvučene u policijske uniforme koje streljaju Srbe na blatnjavom putu pucnjem u glavu dok ranjeni leže na zemlji.

  6. Sve sami lešinari sede u tom evropskom Parlamentu. Umišljaju da je čitava Evropa njihovo dvorište.

  7. Nema zasto to srbija da radi nije radojcic kriv za nista govorio je istinu koji vi sami znate i narod i srbija su vas opomenuli sta teroristi u tudjoj zemlji i narodu rade to jeste njihovo pravo u svojoj zemlji da se od silnog terora terorista brane nije to zlocin jeste njihovo pravo da se u svojoj i za svoju zemlju brane te zllocine se narodu cine silom pred ocima celog sveta svih tih meseci i da radojcic nije za nista kriv da se brani svojih prava i naroda nije nikakav zlocin jeste njegovo pravo za mir i slobodu u svojoj zemlji !!!

  8. Da taj teror i teroristi su sami teroristi u tudjoj zemlji mesecima i svakog silnog zlocina kurti cini nije zlocin da se narod u svojoj zemlji brani nego jeste njihovo pravo da rade to je pravo naroda i da rade !!!

  9. Za Banjsku nije kriv predsednik Vučić ali je slušao Rusiju, naše Rusofile, Harčenka, Vulina SPS… Ne shvativši da oni namerno gura Srbiju u propast i onda možda spas ćemo videti u Putina! Ne shvativši naš mozak da će Rusija decenijama biti pod sankcijama i ubrzo postati najsiromašnija zemlja Evrope a možda i Azije.

  10. @xy

    Nisi ukapirao, ali taj komentar ukazujemna licemerje i duple standarde koji vladaju medju evropskim parlamentarcima, jer da je terorizam terorizam i da je svaki terorizam za osudu onda bi u toj rezoluciji stajalo da Srbiji treba da se isporuce Haradinaj i jos neki, da se izvrsi istraga i isporuce i oni koji su naredili i ubili Srbe na severu Kosova, da je sramno sto Albanci sa Kosova slave teroriste kao heroje, da je sramno da se oslobadjaju Albanci koji pucaju na decu i da se pod hitno treba zaustaviti sa stvaranjem albanske „vojske“ na Kosovu i sankcionisati one drzave koje bespravno i protivno medjunarodnom pravu salju oruzje Albancima sa Kosova.

  11. @Milenko i Schlyamm – tribalisticko, navijacko razmisljanje ne znaci da je to istinu a jos manje pravda u slucaju teroristicke akcije u Banjskoj. Smatram da niko posle Banjske ne moze da veruje da je Vlada Srbije nevina. A Schlyamm tj „sljam“ – mislim da ovo vazi za ovu stranu, ne EU.

  12. Nadam se da imate dokaze za to što pričate, jer ako nemate i Srbin ste, stavrno ste jadni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.