Izvesno uključivanje Kondolize Rajs

* Pojedini u Berlinu i Briselu su ozbiljno zagovarali ideju da se u pregovore uključi Volfgang Šojble
Diplomatski izvori o mogućem angažovanju "velikih sila" u narednoj fazi briselskih pregovora

Ostavite komentar


  1. Ivica rece juce kako je Kondoliza tamo neki 78 pomocnik zamenika tamo nekoga.Pitam se pitam na cijoj li ce strani gospodja posle takve izjave biti?Mozda ce Ivica u Brisel slati svog 79 zamenika pomocnika ako ih ima toliko u nasoj diplomatiji.

  2. Vazno je da se Dačić da oprostite nalupetao i to sa pozicije Ministra inostranih poslova odakle bi trebalo biti krajnje odmeren (pogledajte Lavrova npr. kako čovek oprezno daje izjave iako su pod sankcijama), ali zato ovo društvo i dalje nastavlja sa gore navedenim izrazom i prosto i ne primećuju tu svoju osobinu iz 90-ih koja nam je i navukla svu ovu bedu i silu na vrat, običnim građanima posebno, nekima i upropastilo živote, pojedinima i oduzelo, a ovi likovi ostali nelustrirani zbog nesposobnosti KOštunice i Tadića..

  3. Kakve veze ima ko će da komanduje Vučiću i ostalim serBskim "političarima". Uostalom oni znaju sve, šta treba da urade (spuštenih gaća) i sad samo dižu prašinu da nama, duducima, zamagle pogled …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.