Jakovljević: Pravimo NATO drumove, a decu lečimo SMS porukama

Ostavite komentar


  1. Pa dobro ima li ovaj lik uopšte meru racionalnog razmišljanja.
    Ovako teške teme koje nobelovce brinu i muče kako da ih reše, on to preko kolena kafanski iznosi na polozo tupom narodu, kao sveti gral blistavih mu ideja.Samo neko ko totalno ne razume politikoekonomiju može nešto ovako javno govoriti.
    Srbija medijski tone u ludilo koje će se obiti o glavu izmučenom narodu koji guta svaku glupost. Mađutim više brime što Danas objavljuje ovakve nebuloze i daje prostor anonimnim ljudima koji ne mogu u svom gradu da utiču na lokalnu upravi koja je u kolapsu ali zato dotični raspravlja, rešava i okriva svetske ekonomske zavere.
    Brine dokle su sredstva informisanja pala.
    Ako ovo objavite poverovaću da ste demogratsko i otvoreno glasilo.

    1. Aktivisto, prosvetli nas i kaži nam šta u tekstu nije tačno?
      Koliki procenat srba će ići ka Prištini, a koliko od Prištine ka Evropi.
      Ovo se pravi ne radi nas, već zbog albanaca i šiptara.
      Tvoja stvar je što veruješ u svaku izgovorenu reč velikog vođe, ali nemoj da nam Ti držiš lekcije!

      1. Moj odgovor svima vama !!!
        Gospodin i dverjani kao ultranacionalisti treba da nam saopšte koko bi oni rešili Kosovo ! Ako žele ratom neka uzmu oružje u ruke i neka krenu. Sve što osvoje neka im je alal. Tako su radile rimske legije.Jer mi nemamo dece za tuđe ideje ‘Nebeske Srbije’, jer nam sve ode.
        Drugo dverjani treba da javno iznesu svoj nacionalni program pokretanja privrednih delatnosti.
        Treće glasnogovornik Jakovljavić treba da se drži tema i pitanja koja tište građane na lokalu u Ivanjici, jer tu dobija većunu glasova, ovde je situacija pred katastrofom. Vode nemamo danima, grad prljav, naper uruše, stoletna stabla po parku popadala, a oni o tim stvarima ni da guknu.O tome opozicija ćuti, ne smeju kolegama da se zamere.
        Četvrto dotični treba da ima politučku meru koncipiranu prema svojim intelaktualnim kapacitetima a ne da raspravlja o investicionim fondovima svetskih investitora.
        „Autoput mira“ doprineće ekonomskom razvoju i regionalnoj ekonomskoj integraciji, povezivanjem Niša i Prištine. DFC u saradnji sa EXIM posvećen je napretku mirovnog procesa investiranjem u projekte koji donose nova radna mesta i ekonomske koristi za obe strane. Sve je to sadržano i projektu „Mini Šengen“.
        Ako dverjanu znanju bolje neka ponude narodu radna mesta rast BDP i prosperitet.Eto nas sutra milioni na ulicama.
        Ono što je najbrutalnije u stranačkim aktivnostoma, što se narodu prodaje rog za sveću.I na kraju naivni sve ovo gutaju.Racionalnim ljudima je najvažniji čast i obraz da sačuvaju u ovakvim teškim vremenima.
        Ako je ovo politika mi od nje odujstajemo. Jer 68% procenata mladih ne želi da se bavi ovakvim ‘poslom’.
        Hvala Danasu na objavljivanji prvog kometara nadamo se da će biti objavljan i ovaj odgovor, umreženim dverjanima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.