Jakšić: Vučić je sam kriv – nema poverenja ni Putina ni Zapada

Hoće li predsednik Srbije pokušati da napravi potpuni zaokret u spoljnoj politici i od predsednika Rusije tražiti prihvatanje i potvrdu, tokom posete Moskvi

Ostavite komentar


  1. Putin ga davno provalio, a tzv. Zapad je ljut što još ne ispunjava ono što je obećao.
    Ende. Kanjec.
    Na srpskom, gotov je.

  2. Ambasador Ruske federacije govori jedno, Jakšić suprotno. Kakve su to političke analize ako se ne fokusiraju na činjenice i šta Ambasador jedne zemlje govori, već priča šta on „misli“?

  3. @anonimni,doticni je iz Čipulji
    ća,predgradja Bugojna u Bosni i
    Hercegovini.Veliki Srbin.

  4. Koje zanemarivanje sustine ineteresa koje Srbija godinama stiti uz pomoc i naklonost Rusije.Sramotno je umanjiti znacaj npr cinjenici da u ovom haosu dobijemo nizu cenu gasa.

  5. Bitno je da Vučić ima poverenje srpskog naroda, koje Jakšić sigurno nema i nikada ga neće imati.

  6. Ma da, ovo nije nista drugo nego kukanje, zna „dagovornik“ da ce putin dati nizu cenu pa sad unapred kmeči.

  7. Vucicu mogu verovati samo oni koji ne zele da vide i cuju sta on radi i govori. Svi ostli su ga vec odavno procitali i otkacili.

  8. Čitajući komentare vidim da pojedini čitaoci znaju tačno sta je Vas predsednik obecao i kome to je stvarno neverovatno

  9. Jadan je taj patriotizam koji se dokazuje busanjem u grudi, samohvalisanjem, velicanjem svoje brige o narodu a pri tome se vlada kao u turskim vremenima nametom na vilajet. Odavno je izlizana ta karta o srpstvu i patriotizmu,koja se izvlaci pred izbore i glasanje.

  10. Mislim da nigde u svetu u ovom trenutku nema više demokratije nego u Srbiji. Govori i radi ko šta hoće! Niko ni za šta ne odgovara! Izdajnici Srbije i srpskog naroda se maksimalno tolerišu. Srbi su postali građani drugog reda u sopstvenoj državi. Kome ne odgovara rad i život u Srbiji… neka potraže nešto „bolje“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.