Jandroković: Nismo mogli da pređemo preko incidenta

Ostavite komentar


  1. Šešelj je ratni zločinac čije ponašanje ne doprinosi naporima Vučića i njegove velike koalicije da bude „faktor mira i stabilnosti u regionu“. Na potezu je Vlada i SNS sa partnerima. U koliko ga ne primene važeće zakone,biće svima jasno šta se dešava na političkoj sceni Srbije.

    1. Predraze ima na obe strane SESELJA medjutim mala malenkost kod Vas u Srbiji puno Hrvatskih firmi a u Hrvatskoj koliko znam zbog par cokolada izbio politicki skandal .Seselj je pomeni pokazao svoju ne kulturu a to nema VEZE sa vama Srbima

  2. Gospodjo Anka Mrak-Taritaš oprostite u ime svih srba koji još imaju snage da veruju da je za zločine kriv zločinac, za ubistvo kriv ubica, za kradju kriv lopov a za rat kriv svaki političar iz 90ih!!!!! Vi ste me kupili sa mnogo pomirujućih tonova i poziva na dijalog koji promičete i vi i vaša stranka. Zbog vašeg stava o zločinima i zločincima u meni ste budili nadu u bolje odnose Srbije i Hrvatske. Kao opredeljeni antifašista vi ste morali biti dobrodošli u zemlju koja se izgleda samo kiti antifašizmom kada joj u Putin dodje u posetu. Pošto redovno pratim dešavanja u Hrvatskoj bio sam mnogo puta zgranut na kakav se način prema vama ophode Šešeljevi rodjaci u vašim novinama, televiziji i saboru. Za mene je ispad ovog telelatabisa očekivan(ne zamerite) jer to je upravo proizvod i nevidjeni zločinački poduhvat Haškog stupidariuma i lokalnih pajaca. Užasno je i pomisliti kakav je šlagvort dao rodjacima u Hrvatskoj…po sistemu „dobila je što je tražila“ očekujte slobodno nove neprijatnosti i kod vas. Jbg to ti je kad si žena a u gaćama imaš za svakog po nešto! Projektanti naše opšte propasti stoje na istoj strani to je valjda sad već svima jasno. Ne mogu više nikog za…ti sa pričom o krvnim zrncima. Odavno su oni zaslužili isti zajednički imenitelj- ološ i neradnici. Verujte mi da nijednom normalnom coveku u Srbiji nije jasno kako je taj čovek na slobodi i kako se njegova odgovornost za zločine negira, relativizuje, banalizuje i balzamizuje. To je teletabis čija je antena na glavi umrežena na prošlost i mržnju. Nije on Srbija verujte mi. Nije, mada kao i svaki umobolnik misli da od njega nesto zavisi. Ne zavisi ni od njega ni od ovih govnara koji su nam ga vratili da bi nam radio ono što jedino ume, da seje mrznju svuda kuda prodje, da remeti, ponižava i da spreči da se mir slučajno ikada vrati na Balkan. On je izdajnik svog naroda, naravno kao i svaki fašista-prostačina, prašina koju vam kukavica baci u oči kada vidi da će sigurno dobiti po njojzi. Do sledećeg poniženja puno zdravlja vam želim i da kao i uvek, na mržnju odgovorite vašim širokim osmehom. Bog!

  3. Vučićev politički otac i osoba koja ga je formirala kao ličnost i kao političara ponovo je pokazao sopstveni primitivizam i mentalne domete.Sad je na potez u Vučić da dokaže da se zaista odrekao radikalske svesti i politike svoga gurua.Osuđenom ratnom zločincu nije mesto u skupštini,kao ni na bilo kakvoj političkoj funkciji,to bi morao biti civilizacijski čin kojim ova zemlja treba da dokaže da je politika mržnje iza nas.Na žalost,mislim da se nipta neće dogoditi,i da će nas ova beščasna budala još dugo brukati pred svetom.

  4. ovo što je Šešelj uradio nije ni za komentar, sebe on predsatvlja a ostale sramoti. meni je smiješna reakcija Hrvata koji u svojoj zemlji ovakve cirkuse imaju veoma često. Nikada nikog nisu osudili ali mi se razlikujemo i znam da će za ovo biti kažnjen., ne marim za Hrvate, zbog nas.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.