Janjić: Lavrov je poručio Vučiću – „trčaćeš ti još“

Ostavite komentar


  1. Janjića sam NEKAD obožavao.
    Medjutim u „pritisku“ traženja novih i „senzacionalnih“ analiza i vesti, počeo je da fantazira – previše.

  2. Celokupna situacija mi govori da će Vućić i ta njegova ekipa vrlo brzo pasti.
    Rade amaterski.U svim segmentima.

  3. g.Janjicu vreme je da odete u penziju.
    Bez uvrede,muka mi je od vasih decenijskih analiza i moje nemoći.
    Meni zivot prodje,a ništa novo ne rekoste niti uradiste svi vi.
    Koja je razlika izmedju svih vas I Vucica.

  4. Svaka čast, gospodine Janjiću , na sveobuhvatnoj i realnoj analizi našeg ponižavajućeg položaja. Ovi ruski agenti koji su Vas komentarisali neka odu u Rusiju, a Srbiju neka puste iz svog smrtonosnog stiska.Završili bi pod njihovom čizmom isto kao i Ukrajina.

  5. e moj janicu pitaj NATO i evropu dali oni sve posteno rade svako gleda svoje interese

  6. Kamo srece da uvedu vize i da ne moze niko iz Srbije da ide na Zapad imali bi vise stanovnika normalno drustvo ovako sve vam ode vani za tkz.boljim zivotom.Srbija ima 5-6 mil.stanovnika i potencial da hrani stotinu miliona

  7. SAD i Rusija, dve kapitalisticke imperijalisticke zemlje. Bajden = Putin. To je sve sto treba da se zna i ima na umu.

  8. I opet konkretno ne rekose koji su to nasi interesi. Svi koji su protiv sankcija su automatski Rusofili. Pitajte ih, sigurna sam da su i protiv sankcija Venecueli ili Kubo npr. Jel to i dalje znaci Rusofil?

  9. Udružili se svi unutrašnji i spoljni neprijatelji Srbije. Ali to samo znači da smo opetna pravoj strani istorije. Uz Rusiju. Napred Srbija!

  10. Ти би изгледа да ми одмах уђемо у НАТО, па кад зарати Русија са НАТОМ, они поставе код нас своје базе, па нама скрше земљу.

  11. Чему све то? Да си бар неки експерт па да чујемо предлог за излаз из свега овог. Остаје да имате једно позитивно бројање на твн1.

  12. A ko je uputio poziv Lavrovu..I ovo što se desilo nema veze sa Srbijom već Labovom na koga se sankcije odnose.Sam eventualni i dolazak i sama najava nije nikakav korektan potez Rusije prema Srbiji.

  13. Može li neko objasniti šta će se dogoditi u zemlji Srbiji ako Eropa uvede samo vizni režim ili ne daj Bože neku vrstu sankcija.

  14. Sve, sve, ali mi nije jasno da posle 99.god. u Srbiji neko ko iole ima pameti može da gleda na ameriku i zapad kao prijateljske zemlje?! Hajde Srbi zapitajte se ko nam to drma kavez!

  15. Ko je bio u Ukrajini još ’93 pa kasnije, više puta, zna ko ovde laže i manipuliše. A te laži smo osetili na svojim kožama i u vidu bombi.

  16. Sa kim mi komentarišemo. Nemam reči pošto se moji komentari objave ako su niz dlaku.

  17. Prvo nato da nam plati ratnu odštetu iz 1999.pa posle možemo da pričamo dalje. Ovako se strana zna.

  18. Sta ce nam sada ovaj Solc!?Da nam soli pamet.Njegove nam vize I ne trebaju,kad nismo za clanstvo u EU.

  19. Interes nema Srbija nego Vucic dokle god je vecina gradjana protiv uvodjenja sankcija on ih uvesti nece.

  20. Од тога ти и теби слични, живите. Оснујете зарад других некакав форум, млатите празну сламу промашите живот, за то што трабуњате добијате новац и онда сте „херој“ западне „демократске“ мисли. Ае у незаслужену пензију.

  21. @Boris Pa jedino silom mozete da zadrzite mlade u zemlji. Sve se plasim da Boris ore i kopa za zivot. Profesionalni bot. Nije taj video njivu.

  22. Milane..imao si izbore..sad mozes samo da sanjas o „padanju“…

  23. Ovog Vučića će EU da zamene nekim drugim i za njih, boljim Vučićem

  24. Janjiću Srbi su uz RUSIJU a Vučić predstavlja gradjane Srbije i treba da uradi ono što žele gradjani. Zato su ga i birali. Prema tome on radi ispravno.

  25. Čijom pameću analizira ovaj gospodin? Verovatno NATO. Pristupiti NATO savezu danas isto je kao ići u četnike u jesen 1944. godine.

  26. Sve moj do mojega ,veliki evropejci ,Evropa se setila srbije kad je potonula.

  27. Kad je Srbija i Crna Gora bombardovana
    Rusija je bila :po strani“ odnosno nije se mijesala
    .
    SAD

  28. Kad je Srbija i Crna Gora bombardovana
    Rusija se „nije mijesala“
    SAD JOS I PRIJETI….
    IAKO SAM RUSOFIL

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.