Janković: Ankete pokazuju da dobro stojimo, ali od izlaznosti zavise rezultati izbora 1Foto: Medija centar

Vladeta Janković, nosilac liste „Ujedinjeni za pobedu Beograda“ koalicije Ujedinjena Srbija, izjavio je danas da poslednje ankete pokazuju da ta koalicija „stoji iznenađujuće dobro“ na aprilskim beogradskim izborima, ali da rezultat zavisi od izlaznosti.

Janković je danas, saopštila je ta koalicija, u razgovoru sa stanovnicima Zemuna u okviru kampanje „Beograd te zove“, rekao da se vodi neravnopravna borba između vlasti i opozicije, i da vlast „besramno i bezobzirno ometa opoziciju na svaki mogući način“.

„Za nas radi potpuno izvorni entuzijazam koji se probudio u Beogradu. Bitno je da animiramo građane da izađu na izbore, jer od izlaznosti zavisi njihov ishod. Ako pobedimo u Beogradu, zadaćemo završni udarac ovom režimu“, ocenio je on.

Janković je istakao da se u Beogradu, ukoliko njegova lista preuzme vlast, mora formirati poštena, stručna komisija koja će utvrditi finansijsko stanje i obelodaniti dugovanja prema gradu.

„Moramo odustati od njihove koncepcije metroa, jer ugrožava izvorišta pitke vode. Mi nećemo ništa da rušimo već da povratimo grad u stanje u kojem je bio pre njihovog varvarskog ponašanja. Mi hoćemo metro koji će povezivati ključne tačke u gradu“, naglasio je kandidat za gradonačelnika Ujedinjene Srbije.

Dodao je da vlast treba vratiti građanima, obnoviti duh saradnje i duh zajedništva.

„Naša sredina je postala zastrašujuće podeljena, više nema teme oko koje možemo da se razumemo ili približimo. Delimo se jako duboko i ogorčeno, mi bismo hteli to da otklonimo. Naše temeljno opredeljenje je da se govori istina“, rekao je Janković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari