Janković: Nisam još odlučio o kandidaturi za predsednika

I Vuk Jeremić spreman, ali hoće podršku svih
Uveliko traju razgovori lidera opozicionih proevropskih stranaka o zajedničkom predsedničkom kandidatu

Ostavite komentar


  1. Ovaj njegov twit uravo govori o njemu kakvu igru sve vreme igra i s kim je u stalnoj koordinaciji.

  2. Danas svako može da se kandiduje ali je očigledno svrha Jankovića da uzme pare za kampanju od stranih investitora jer zna da nema šanse naspram Vučićevog kandidata.

  3. Potpuno je sve jedno da li Janković bio kandidat raspale opozicije ili samostalni kandidat , njegova šansa da dobije predsedničke izbore je ravna nuli.

  4. Ne bih se složio sa konstatacijom da je nezavisan, pre bih rekao da je kandidat Zapada, srbomrzaca i ostalih!

  5. Znaci da su sve ovo vreme svi oni blokirani na drustvenim mrezama od strane Sase Jankovica, kada su tvrdili da zloupotrebljava svoju funkciju ne bi li se pripremio za predsednickog kandidata bili u pravu, dok je obrnuto, Sasa Jankovic jedan najobicniji lazov i pajac. Takav da mi bude predsednik? Neka hvala.

  6. Jankovića možemo zvati svakojako, ali nikako ne zavistnim kandidatom, jer se zna ko stoji iza njega.

  7. Video čovek da ga je opozicija ispalila pa sada odlučio da bude nezavisni kandidat. Međutim ni to mu neće pomoći da postigne neki značajniji rezultat.

  8. Njemu je zelja da sedne u predsednicku fotelju, pricao o nezavisnom kandidatu ne pije vodu, svi znaju da je produzena ruka propale opozicije.

  9. Toliko o tome da je on stitio prava gradjana,on sve vreme samo stiti svoje licne interese!

  10. Hvala gospodine Jankovicu da konacno imamo kandidata od koga se necu stideti i koji ce imati "moc" da se suprotstavi Vucicevom apsolutizmu koji ima u Skupstini Srbije, pa makar da mu pojedini stetocinski zakoni ne prodju. Konacno da NORMALNA SRBIJA ima za koga da glasa a da ne bude po ko zna koji put prevarena. Apsolutna podrska gospodinu Jankovicu, kako od mene licno moje porodice i prijatelja.

  11. Ko je ovog jadu ubedio da se kandiduje da mi je znati. Samo se dodatno blamira. Ne znam koliki je prag potpisa za kandidaturu?

  12. Ja ne razumem sta se ovaj petlja u politiku. Zar on ne bi trebalo da bude zastitnik gradjana? Ako jeste nek stiti ako nije nek da ostavku.

  13. Ako covek zeli da se bavi politikom nek osnuje politcku stranku pa da vidimo koliko ga ljudi podrzava. A ne ovako kao samostalni kandidat pa da vidi ko ce da ga podrzi od ove opozicije.

  14. Kada se cela opozicija spoji dobije se Saša Janković. Blago nama sa takvim kandidatom.

  15. Неће да призна да ће да секандидује,зато што није сигурн дал ће да буде кандидат распале опозиције или тзв. независни кандидат,какав си ти заштитник грађана и ко су ти грађани који те подржавају ,зна се ко стоји иза тебе,.и да идеш код Америчког амбасадор по инструкције

  16. Tek sad su se zapetljali u sopstvene laži i spletke. Hoće li biti nezavisni, opozicioni, ovaj, onaj… ili zaštitinik, pa to ni Bog otac više ne može da rastumači. Samo čini mi se da će tih njihovih kandidata biti malo mnogo, pa nam predstoji pravi rijaliti u režiji opozicionih partija u narednim mesecima.

  17. Ne vredi Jankoviću ova priča sada. Još otkad je provaljen da puca na predsedničko mesto, samo što on nije provalio da je provaljen i da nema šanse da ostvari tu svoju zamisao.

  18. Čekaš da ti ambasador USA Skot kaže da li da se kandiduješ ili ne, jer sve radiš po njegovom naređenju.

  19. Ja sam redovan komentator na ovom portalu CIA-Soros, bez obzira sto se moji antinatovski komentari ne objavljuju. Jankovic, ako je pametan, ne treba da se kandiduje za predsednika, jer svi u Srbiji znaju da on radi za interese americke korporativne elite-mafije, a ne za interese Srbije. , mozda bi bilo i dobro da se kandiduje, pa da vidi koliko bi dobio glasova, sto bi mu dalo do znanja koliko je neomiljen u Srbiji. Ne bi mu pomogla ni sva propaganda korumpiranih medija.

  20. Može on da odlučuje šta hoće, narod odlično zna ko je i šta je on, svojim postupcima nam je to pokazao koji su i više nego dovoljni da nikada i ne poželimo da glasamo za njega.

  21. Nije ni morao, svojim političkim delima i postupcima jasno je dao do znanja da će se kandidovati. U svojim očima je on već pobednik. Interesantno.

  22. Odlučio si ti odavno da budeš kandidat za predsednika, smao se praviš naivan pred novinarima.

  23. Bice guzva na predsednickim izborima. Pogotovo ako bude ucestvovao i V.Jeremic
    nastavnik fizike i "predsednik celog sveta" koga je neko slagao da ce dusu dao za diplomatiju. Srbija se valja u zivom blatu do bezsvesti i samo joj treba jos Jeremic
    da svemu tome da svoj pecat.

  24. Nisi još odlučio, a sve što radiš fokusirano je na kampanju koju sprovodiš već duže vreme.

  25. Ja uopste ne sumnjam da ce nasa vlada pravovremeno i u interesu gradjana odluciti da li je Sasa Jankovic primio ovaj SMS na vreme ili ne. Po prvi put u nasoj zemlji se nesto ozbiljno radi!

  26. Zastitnik gradjana se stara o zastiti i unapredjenju ljudskih i manjinskih sloboda i prava. Zastitnik gradjana ne moze biti clan politickih stranaka! Jasno pise u Ustavu Srbije, sto znaci da Jankovic krsi Ustav i stoga treba ga krivicno goniti.

  27. JAnković je malo odlučio da se kandiduje. Ne brini Borise i dalje si najlepši u opoziciji. Janković Saša i dalje obavlja javnu funkciju, a bavi se politikom. Ispred koje stranke će izaći? Verovatno će se stranka zvati SISA (skot i saša).

  28. I ptice na grani su znale koga će opozicija delegirati za kandidata. Jako provodno. Jadničak mora da sluša ljude iz daleka, koji ga nipodaštavaju. Žalim ga.

  29. Kandiduj se, molim te u svojstvu prosecnog Srbina! Daj nam snage i nade

  30. Ako čovek svakog dana stoji na ivici i gleda u provaliju, jednog dana će i provalija pogledati u njega. Ko nije shvatio Janković je ta provalija.

  31. Bolje odlucuj o gradjanima i kako da ih zastitis, jer i tu obavezu i odgovornost ne znas da ispunis, a za ostalo ne brini, ima politicara koji su vec dosta toga ucinili za nas i nasu zemlju.

  32. Zanimljivo je čitati komentare botova iz SNS-a. Njihovog šefa je Amerika dovela na vlast da završi posao oko Kosova što je i uradio potpisivanjem Briselskog sporazuma,, on se pre neki dan sastao sa Klintonovima, a njegovi botovi nas ovde ubedjuju da je zapravo Saša Janković u rukama USA. Inače, ovde u Srbiji je sve postavljeno naopako. Na primer, ako se neko predstavlja kao borac protiv kriminala, odmah treba znati da je on najveći kriminalac u zemlji. Ponavljam, ovo sam rekao samo primera radi, svaka sličnost sa stvarnim događajima i licima je slučajna.

  33. Kada bih ga sreo zaboravio bih koliko je nekulturno i pljunuo bih ga po sred lica zato sto glumeci politicara zanemaruje svoj posao i samim tim nije nikakv zastitnik gradjana.

  34. Jankovic vise ne zna sta da radi,na sve nacine je pokusao da izvredja premijera i vlast,a nikako da shvati koliko je zanemario svoj posao.Toliko se pogubio da vise slusa druge nego samog sebe.

  35. „Saša Janković odlučio da bude nezavisni kandidat“ ali je jasno njegovo negodovanje jer nece Jankovic biti nezavisni kandidat vec kandidat propale opozicije.

  36. Nemozes ti samostalno da odlucis da li ces da se kandidujes.To odlucuje ambasador SAD Skot.Daj ostavku na funkciju zastitnika građana pa se onda bavi politikom.Ti si jedan obican prevarant.

  37. Zasto Danas minira Sasu Jankovica i objavljuje neistinie informacije? Ti neimenovani izvori karakteristicni su za neke druge "novine". Zar ste se i vi spustili toliko nisko? Sta se desava sa vasim urednistvom i ko dozvoljava ovakve naslovne strane?

  38. Jankovicu a ipak mislis da se kandidujes? Ko ce za tebe glasati? Koji su tvoji kvaliteti? Pa kao zaštitnik gradjana si krsio pravila te funkcije i jel mislis da ti je to preporuka?

  39. Ovo je bezobrazluk za mene. Ocekivali smo zastitnika gradjana, a dobili jos jednog politickog laznjaka. On jos nije odgovorijo, pod kojim okolnostima je njegov prijatelj, nastradao u stanu i to je zastitnik gradjana. Nikada ga ne mozemo priznati za predsednika. Svi znamo da, suruje sa ambasadorom SAD-a Skotom., zajedno planiraju kako napasti sadasnju vlast. Zloupotreba javne funkcije, zarad politike je nesto sto govori o njemu.

  40. Da nije odlucijo. Pa koga maze i laze on bre. Kako ga nije stid da zloupotrebi javnu funkciju, za bavljenje politikom. Nikakav on nije zastitnik. Stalno napada Vucica i vladu. Drugo nije odgovorijo kako, i pod kojom uslovima mu je prijatelj stradao.

  41. Zasttnik gradjana, koji zloupotrebljava svoju funkciju i koristi je iskljucivo za svoje politicke izmljisljotine. Za pocetak nek osnuje stranku, pa da shvati gde mu j.e mesto.

  42. Ako smatra da je toliko kompetentan za poziciju predsednika neka osnuje svoju politicku partije i neka istupi pred narod sa svojim znanjem i umecem pa da neka narod kaze svoje misljenje i da glas ako zasluzi,ovako je samo kao pijun koji slusa sve sto USA kaze !

  43. Ovolika koli;ina u;i i ovoliki broj kometara onih koji , očigledno, nisu uobičejeni čitaoci Danasa pokazuju da im je šef uplašen. Zašto bi, inače pljuvao sve okolo. I slao botove na Sašu Jankovića. Jbt, a oni pobedili na izborima. Da ne poveruješ. Ili da posumnjaš

  44. Gradjanima je jasno kao dan ko je i sta je Sasa Jankovic. Za moj pojam, a verujem i velike vecine, on je obican politicar koji ne zasluzuje da bude zastnik gradjana, jel svoju funkciju ne obavlja po propisima.

  45. Ono sto mene interesuje je ko stiti interese gradjana dok se ovaj americki mamlaz bavi politikom? I kako je moguce da moze da se bavi dvema potpuno iskljucivim stvarima i da to nikome nije nenormalno???

  46. Smesan je. Poslusnik koji samo sedi i prima naredjenja. I on bi da bude kandidat, samo ne znam ko ce glasati za njega!

  47. Necka se kao mlada prve bracne noci…cas hoce,cas nece,pa onda mozda…. Boze sacuvaj da nam tako neodlucan covek bude predsednik.

  48. Ili ćekaš priliku da vidiš ko će više da da, da možeš sa svih strana da pokupiš kajmak. Mala ti plata.

  49. Jankoviću,ti lepo da podneseš ostavku na funkciju koju imaš a ne obavljas je kako treba, i da osnujes stranku, izadjes na izbore osvojis 0.001% glasova i onda uvidis da si niko i ništa i odeš u penziju. A pre penzije da odgovoriš na neka pitanja koja su ti davno postavljena a koja ti izbegavas.

  50. Питање је да ли је Јанковић добио дозволу и сагласност Скота, а што се тиче опозиције то је већ сређено, Јанковић је и до сада био њихова продужна рука и заштитник, бави се политиком уместо да обавља посао за који је плаћен. Много би било поштеније да оснује своју партију и са њом изађе пред грађане али зна он да би био поражен и да се никада не би приближио изборном цензусу.

  51. Šanse Saše Jankovića kao kandidata da pobedi na predsedničkim izborima su minimalne, ali i bez obzira na to on i dalje koristi svoju poziciju za političku promociju.

  52. Da li to vi u "Danas"-u hoćete da budete "Informer"bolji od "Informera? Kada počinjete da objavljujete pikantne detalje iz života tzv. starleta?

  53. Da je pošten, ne bi uopšte ni pominjao kandidaturu, ili bi dao ostavku na funkciju koja ne ide nikako sa političkim delovanjem. Ali, ja izgleda mnogo očekujem od Jankovića, jer već je pokazao da nije takav.

  54. Bas ozbiljno obavlja svoj posao , tvituje dok "radi" … Srbija zasluzuje odgovornog zastitnika gradjana.

  55. Verujem da će opozicija velekodušno podržati kandidaturu Jankovića, ipak je on njihov poslušnik.

  56. Jankovic nista drugo i ne mopze da bude nego kandidat propale opozicije i veciti politicar u pokusaju!

  57. Moram da ga pitam da li hoce da bude predsednik naseg kucnog saveta!? 🙂 Ako ga izglasaju, ja mu dajem glas na predsednickim izborima 🙂

  58. Да ли сматрате да вам приличи овакво лагање јавности? Ем глумите заштитника грађана, а уствари водите политику, ем лажете да нисте одлучили о кандидатури за председника! Нико паметан вам не верује, господине Јанковићу!

  59. Gospodine Jankoviću, vaša kampanja je odavno krenula, i svi znamo da silno želite kandidaturu, zbog novca koji se dobija kao kandidat.

  60. Gradjani su znali odavno da Jankovic uopste ne obavlja svoju funkciju Zastitnika nego da se bavi politikom.

  61. Ne razumem samo sta tako neko kao sto je on ocekuje da ce uraditi na izborima osim sto ce se nepotrebno izblamirati!?

  62. danas angažovao informer za pisanje – nekorektan postupak ombudsmana – anonimni izvor ( nafte )

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.