Janković o Kosovu i Rusiji treba da govori u kampanji

* Lazar Stojanović: U ovom trenutku važna je zaštita političke volje građana, a ne ideološka platforma * Milan Prokopijević: Ako pristojan čovek koji dobro radi posao nema šanse da bude izabran, onda neka se biračko telo zamisli * Dragan Popović: Apel je nastao na osnovu desetogodišnjeg javnog rada Saše Jankovića
NAŠA PRIČA: Potpisnici apela da se zaštitnik građana kandiduje za predsednika govore za Danas

Ostavite komentar


  1. saši jankoviću puna podrška za odličan rad u korist građana. to što g-đa obradović i vulin navode da on nije njihov zaštitnik, je tačno, jer njima i netreba zaštitnik, nego građanima da ih štiti od njih i drugih bahatih režimlija.

  2. Цензура нема придев. Рецимо демократска цензура, аутократска цензура, аутоцензура и сл. Цензура је цензура. Сем, можда, што неко рече, аутоцензура је "сестра лажи". Јел?

  3. Gospodi Obradovic i G-dinu Vulinu sigurno ne treba nikakav drugi zastitnik do ovoga koga imaju ali narodu itekako treba Sasa Jankovic sa mnogo vcim ovlascenjima od ovih kaja ima kao zastitnik gradana i narod ce mu ih sigurno dati vec u maju iduce godine kada ce verovatno promeniti misljenje.

  4. Mora da sam ja jako glup kada ovi jaki intelektualci kazu nije bitan stav predsednik Srbije o Kosovu i odnosu prema Rusiji jer to odredjuje vlada. I nece on da pobedi kazu oni. Znaci ja treba da dam svoj glas luzeru tj. da izigravam beli listic jer taj Jankovic je jako moralan covek. Ova Srpska elita i njeni stavovi treba da vaspitavaju nasu decu. Kao predsednik nevazan (vrhovni komadant vojske, proglasava rat….) a ovamo neizbor AV kandidata je pobeda opozicije i pad AV. Koga bre vi pokusavate da lazete. Ja sam toliko glup da se ne pecam na vase fore.

  5. Ako se bude bir““o najsmešniji kandidat za Predsednika Srbije Saša ima najveće šanse da pobedi!

  6. Funkcija predsednika po ustavu je samo malo jača ako ne i ista kao predsednika neke opštine i ne vidim zato je tolika frka oko kandidata.A ovi potpisnici apela sve sami bivši Dosovci i simpatizeri raspalog DS

  7. Molim intelektualce da pozovu lidere opozicije i zahtevaju od njih da odaberu jednog kandidata. Neka intelektualci ala Draza Petrovic, Teofil, Gorcin…preuzmu malo kormilo i pokusaju da uticu na partije! Neka ih i javno pozovu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.