Janković: Poziva na dijalog, vređajući one koje zove

Ostavite komentar


  1. A vi bi da Vucic sam.snosi odgovornost pa da ga proglasite izdajnikom.Lepo ste to smislili, samo sto je Kosovo i Vucicev nasledjeni problem pa vam nece proci ta vasa zamisao.Sta ce Srbiji jadna i bedna opozocija koja ne zna nista sem da se bori za licne interese.

  2. Ostavimo se ličnih amoniziteta, nego ako se prižila prilika ajde cela nacija i svi dobronamerni ljudi da uzmu učešće u raspravi kako bi se našlo najbolje i najpravičnije rešenje.
    Neka pobedi najbolja ideja ili najbolje ideje. Narod više ne moše da izdrži sukobe nesuglasice i prepucavanja, vlasti i opozicije.

  3. Ne bi bilo loše da Janković u ovom slučaju ne kontrira već da sa svoje strane animira svoje pristalice da se zajedno pronađe rešenje problema oko KIM.

  4. Imao si šansu u kampanji da kažeš kako bi pomogao Kosovu, ali naravno tebi je to ne važno i prema tome Vučića ostavi na miru!

  5. Nije prisvojio vlast nego ga je narod izabrao da bude predsednik. Ti sto nisi uspeo na izborima je tvoj problem i ostavi ih na miru.

  6. U pravu ste g. Jankoviću samo bi dodao i ovaj razlog koji je klasika u, pa ne samo srpskoj politici, skretanje pažnje javnosti sa svih ovih problema koje ste naveli. A posledica su upravo ovog voluntariste, u literaturi poznatog Ostapa Bendera, koji to izgleda i ne shvata. On misli da je svet onakav kakav ga on vidui, kao ona prodavačica pokvarenih jaja iz Hegelove priče!
    Ali ako on pokušava da vas "upeca" na razgovor, ovo pecanje je mišljeno na njegovu neiskrenost u ponudi jer računa da će sledeća žvaka biti, eto ja ih pozvao ali njima Srbija ništa ne znači itd,itd, itd…
    Prihvatite uz jedan mali uslov, da svi razgovori budu direktno prenošeni na RTS, od prvog do zadnjeg, tako da i mi učestvujemo, pisustvujući stavovima svih učesnika i vlastitom tumačenju ponuđenih činjenica i rešenja! Ako imaju para i vreme za prenošenje redovno vanrednih konferencija za tisak AV, moraju da nađu para i za ove prenose! Reklameri će se pobiti za reklamni prostor a gledanost će ugasiti druge TV!

  7. Zasto se Jankovic, odnosno opozicija, osecaju uvredjenim na poziv o resenju i dijalogu? Mozda zato sto nemaju nista pametno da kazu, odnosno nemaju nikakvo resenje za gradjane Srbije?

  8. Narodu ništa nije promaklo ni to da Janković politizuje sve pa i instituciji Obdusman je ugled uništio i poverenje naroda proneverio!

  9. Nije on kukavica i da ne sme da kaze, jednostavno zeli da cuje i tudja misljenja.

  10. Koliko je glasova dobio predcednik Vucic a koliko Jankovic,pa nek sagne glavu Jankovic sto pljuje po narodu pricajuci lose o ogromnoj masi naroda koji je uz Vucica

  11. Koliko pameti odjednom i koliko hrabrosti! Pa posle bitke svi generali su pametni! Gde ste do sada bili sa vašim rešenjima. Lako je sada sve lepo prebacili u ruke predsednika i sa uživanjem čekati neku negativnu reakciju i potez da se za to uhvatite i nastavite sa vašim političkim pljuvanjem i pametovanjem… Kako samo koristite situaciju da se samoizreklamirate… sramota jedna…

  12. Ovde je veoma prisutna ljubomora. Za predsednika je narod izabrao Vucica, to je realnost.

  13. Njegovo političko delovanje se izgleda i svodi samo na protivljenje svakom potezu koji Vučić povuče. Nema čovek pametnija posla od toga, ni on ni cela opozicija sa njim. Jad i beda.

  14. Danas se dele ekstra sendvici. Po komentarima bih rekao da se sekta i njihova botovska centrala ozbiljno uplasile da niko vise be ferma njihovog narcisa vodju vucica. Gospodin Jankovic je lepo objasnio nesto sto sendvicari i njihovi napredni programeri nikad nece razumeti. Transparentnost, demokratija, odgovornost.

  15. Vi kao opozicija satanizujete neistomisljenike i non stop se provlacite po medijima,kada covek od vas trazi sasvim fer i korektno da sudelujete u resavanju pitanja Kosova,vi odmah to zloupotrebljavate i sprovodite napad,zar ovde se radi o interesu naroda a ne o opoziciji

  16. Janković i ostale izdajice iz opozicije pokušavaju kukavički da pokradu Srbiju, ali im Vučić to ne dozvoljava, zato im toliko smeta.

  17. Zar je bitno misljenje coveka koji bi Vladu Georgijeva, postavio na mesto gradonacelnika?!

  18. Šta ima Veliki Vođa da se dogovara sa opozicijom oko Kosova ? Dobio je izbore za predsednika Srbije ubedljivo ( pod sumnjivim okolnostima ) , u prvom krugu , ima divnu koaliciju , sve vrhunski umovi : Dačić , Palma , Vuk i Dana , Krkobabići , Rasim , Vulin , itd . pa neka sednu , uz špricer i presence ( može i jagnjence ) i prelome pogaču , srpski narod na Kosovu će to zdušno pozdraviti . A , nešto se ne sećam da je AV zvao opoziciju na dogovor pre potpisivanja Briselskog sporazuma . Pre neki dan se AV vratio iz Amerike pa ono što je obećao to neka ispoštuje – Kosovo , afera Bitići , palenje američke ambasade u februaru 2008-me .

  19. Lepo si pozvan, a tvoje je dal ce da odes ili ne.Ako si za to da treba da se nadje resenje oticices, ako tako ne milis ne idi.

  20. Gospodin Jankovic mu je sve 100% tacno i pravilno rekao, odlican odgovor!

  21. Devedesetih godina svi narodi su znali šta žele samo Srbi ne, jedni hteli održanje Jugoslavije, drugi Veliku Srbiju, ne slažem se da je ovo kukavički već hrabar potez koji treba celoj naciji da promeni i postavi jedinstve stav po pitanju Kosova.

  22. Gospodine Jankoviću , Vučić se ne zaklanja iza naroda. On je odgovoran političar i jedino odgovara onima koji su ga doveli na vlast.

  23. Sanja Kuzmanovic: Teško bi nam bilo da smo ovoga izabrali za predsednika.

  24. Gde se ovaj pronašao prozvan, ko njega uopšte i može da pita za savet? U ovu diskusiju treba da se uključe pametni ljudi.

  25. Ne razumem, koliko sam ja svatio čovek zove ceo narod na dijalog o temi koju smo najrađe gurali pod tepih. Niko ne traži odluke niti se ko krije iza koga. Ali dobro kod nas se sve mora provući za dnevno političke potrebe…

  26. Jankovic stvarno ne razmislja sta govori, ni narod nije bez mozga izabrao Vucica za predsednika.Izabran je jer zna koji je pravac najbolji za Srbiju i gradjane.

  27. Problem Kosova datira odavno, nije ga Vucic napravio, a Jankovicu je bolje da se ne oglasava sa svojim glupostima.

  28. Kad ga takvi ko sto je Jankovic napadaju Vucicu treba da bude drago posto tada zna da je na pravom putu i da radi ispravnu stvar.

  29. Prodje par dana od povratka iz Amerike i trebalo je sastaviti neku pricicu za medije jer se ne sme reci sta su mu tamo rekli, a sta je on odgovorio (obecao?). Dakle, od Rusa i Velikog Maga Putina nece biti nikakve pomoci i ne moze se vise skrivati iza njih.
    Inace, dijalog je vec odavno poceo preko medija (u Srbiji se niko ni sa kim ne suocava, vrlo zanimljivo!). Vucic placno i manipulativno, ostali isprazno, sve vide, ali nakon sto se dogodi.

  30. Problem Kosova je nasledjen problem, ne moze se kriviti jedan covek za nesto sto nisu resili mnogi pre njega. Prestanimo da zabijamo glavu u pesak i sucimo se sa realnoscu.

  31. Ko obmanjuje građane i ko ih je obmanjivao sa mesta zaštirtnika njohovog? Pa ti Jankoviću a ne Vučić koji plaća cenu za vaše mutne kriminalne poslove i nesposobnost!

  32. Jankovic treba ponovo da uzme knjigu i da se edukuje,da nauci sta je dijalog ,da nauci sta je pojam hrabrost ili bar da zna da je to ono sto on nema

  33. Vucic hoce da sto pre nadje resenje a ovi iz opozicije bi samo da se prepucavaju

  34. Jankovic ne zna da zapocne recenicu u dijalogu a kamoli temu zato se i plasi

  35. Znao sam da ce precednik da trazi siru drustvenu podrsku za svoje bedastoce. Prvo je sa onim Dacicem isao u Brisel i pravio se smeker koji resava stvari , a sad kad to treba realizovati, narode pomagaj. Pa nisu to jadni, Srbi, da mozes da ih lazes do mile volje i da nikad nista ne ispunis. To su ozbiljni narodi koji drze rec i traze da se rec ispuni. Nije me pito kad je obecavao, sad nek kaze sta hoce, pa da razmislimo. Ako je obecao priznanje Kosova neka kaze, pa nek raspise izbore. Ako dobije izbore neka ga prizna, ja to necu prihvatiti nikada.

  36. Cega se plasi I zasto se krije Jankovic.? Zasto ne zastiti gradjane na Kosovu ovog puta makar idejom

  37. Ne razumem uopste Jankovica, kao ozboljan politicar on je vec morao da ima spremnu politiku I platformu za Kosovo, to je jedno od kljucnihpitanja za nasu drzavu

  38. kada cuje konkretna misljenja Vucic ce izaci sa jos konkretnijim planom … Jankovicev jedini konkretan plan je da je Vucic kriv za sve … dakle nema plana … zato opozicija i luta u magli … Zasto gospodo vi ne ponudite konkretne predloge nego cekate da rastrgnete nekog ko zeli da se uhvati u kostac sa problemom…

  39. zgadilo mi se. krenuo sam da čitam komentare a ono 80% botovi. očigledno je da imaju zadatak da okupiraju svako slobodan prostor, da inflacijom svojih praznih fraza i niskih uvreda zaprljaju sve što je čisto u ovom društvu.

  40. Jankoviću nisi u poziciji sa svjom posrnulom biografijom da bilo kome držiš predavanje a posebno ne Vučiću.

  41. Janković bi se možda i odazvao pozivu na dijalog kada bi imao iole pametan predlog. Od čitave politike, njemu najbolje ide pljuvanje Vučića. Janković ne shvata suštinu dijaloga. Nije suština u tome da Vučić da predlog i da ga on komentariše i pljuje. Suština je u tome da i on kaže nešto pametno.

  42. Ne mogu da verujem da je ovako nešto izjavio bivši zaštitnik građana:"…poziv na dijalog vređa sve one koji ne misle kao on…" Jankoviću, mi smo još pre dvadeset i kusur godina izašli iz jednopartijskog sistema. Da li ti to prizivaš jednoumlje?

  43. On se ne zaklanja vec pred narodom stoji dok mu Vi licno u dzepove zavlacite duboko ruke

  44. Mnogo puta sno videli emisije ranije gde su se vodili mnogobrojni dueli politicki. Licilo je da ce se poklati,a nakon emisije su odlazili na veceru u restoranu i ostajali skupa do zore .

  45. Kakva neozbiljnost, Jankovic opet pokazuje da nije dorastao vaznim drzavnim pitanjima.

  46. Иза Вучића стоји преко два милиона грађана тако да се он не заклања ни иза кога већ храбро и успешно води грађане Србије, а добро је познато да он само слуша глас свог народа па је тако и по питању Косова.

  47. Шта о Јанковићу мисле грађани Србије рекли су на председничким изборима па мора да схвати да никога не интересује његово мишљење о било ком питању битном за живот Србије.

  48. Janković je kao zaštitnik građana imao priliku da zaštiti narod od svih pošasti, pa ako je smatrao da tako treba, na kraju krajeva i samog Vučića kandidaturom na izborima. Ipak, isti taj narod nije smatrao potrebnim da ga iko štiti na takav način i prepoznao lidera u Vučiću te mu na izborima i dao poverenje. Šta tu nije jasno?

  49. Pa ako vas vređa koji služite i dalje neprijateljima našim, onda bez vas će se doneti odluka kako i šta dalje. Uostalom toliko ste minorni da je sasvim nebitno da li se slažete da idete sa nnjim na razgovor ili ne.

  50. NArod je uz vlastt, sto nije slucaj za opoziciju, oni mogu da se sakriju samo iza zidina ograda svojih vila.

  51. Opet te price za predsednika….a covek radi ne staje….ide sa velikim drzavnicima..vodi sastanke pregovara dogovara…pomozite ako mozete i ako hocete nemojte odmagati.

  52. У незнању шта да одговори на позив за заједничко решавање проблема свих проблема, јанковић просто и не интелигентно износи став својих предпостављених. јанковићу народу Српском је јасно ко сте ви и чије интересе заступате. Интересе ове државе и овог Народа вас никада није интересовао нити ће.Збогом јанковићу.

  53. Burazeru, ako za tebe bude glasala rodjena majka, bices srecan covek sa jednim gkasom na izborina. Za administratora: ne mora da se objavi, jer ste vi "demokratski" list

  54. impresioniran sam botovskom brsom aktivnoscu i odanosti prema Kim Un Vucicu. Tacno kao u "Vodji", nista se Srbi nisu naucili i nista se novo ne desava na brdovitom Balkanu.

  55. Vucic najveci spiner u novijoj istoriji srbije a ljudi koji u afirmativnom kontekstu pisu o njemu treba da provere da im nisu namakli na nos naocare za virtualnu realnost dok su spavali jer komentari tipa vecu glupost od stava jankovica nisu culi vucic bolji od svih u svakom pogledu su u najmanju ruku za lekarski konzilijum.Pozdrv svim botovima nadam se da ce i sa plaza biti vredni i azurni u misljenju tudjom glavom

  56. Hvala botovima što daju jedni drugima prst gore. Umesto da čitam 70 i kusur komentara, i povratim, mogao sam samo da tražim komentare sa debelim minusom. Hvala vam botovi. :*

  57. Citam komentare ovih botova koji su dokaz da su Srbi pripadnici kolektivno najzatucanijeg naroda u Evropi – sto neko odavno rece. Zato i imamo ovakvu vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.