Janković se zahvalio DS: To je obećanje Srbiji

Ostavite komentar


  1. Civilizovan covek i demokrata, nije poklekao u svojim uverenjima nasuprot mnogima. I zeli dobro ljudima oko sebe.

  2. A sada lepo da se narod zahvali DSu i tebi, i pošalje vas najzad u istoriju, zajedno upaketu ! Ali prvo da objasniš zašto još nisi podneo stavku na funkciju zaštitnika građana, i zašto je zloupotrebljavaš za predizborni marketing ? Politikanti najobičniji !!!

  3. Ako obecanje da ce stititi interese Srbije bude kao sto je obecao da ce stiti gradjane kao Ombudsman,onda propadosmo!

  4. Kakva podrska takav i kandidat. Znaci, ili zastitnik "gradjana" ili kandidat za predsednika ( sto zvuci apsurdno).

  5. Toliko puta nas je ubedjivao da ga politika ne zanima i onda se kandidovao, ne ide to tako!

  6. Covek me je toliko razocarao ovom kandidaturom! Mislila sam da ga politika ne zanima, a onda se ispostavilo drugacije!

  7. Sasa Jankovic postaje skoro najozbiljniji kandidat opozicije. To se vidi po napadima aktuelne vlasti u medijima i po zluradim komentarima u ovoj rubrici. Vlast ga se boji jer je po prirodi svoga posla, saznao mnogobrojne afere i malverzacije. Vlast nece prezati da ga ucutka te apelujem da se njemu i njegovima pruzi adekvatna zastita.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.