Janković se zahvalio DS: To je obećanje Srbiji 1Foto: Medija centar

Saša Janković, koji je najavio svoju kandidaturu za predsednika Srbije, zahvalio je danas na podršci koju mu je pružila Demokratska stranka

Tako se, kako je ocenio, odazvala apelu građana da predsednik Republike bude nestranački zaštitnik vrednosti, institucija, poretka i ljudskog dostojanstva, a ne partijskog ili ličnog interesa.

Janković je u saopštenju objavljenom na njegovom tviter nalogu istakao da je to mnogo više nego podrška njegovoj budućoj kandidaturi.

To je zajedničko obećanje Srbiji, koje ne sme da se izneveri da će u njoj pravila da važe i za vlsat i za opoziciju, da Ustav i zakoni nisu samo slova na papiru, da će se vrednovati rad i rezultati, a ne članske karte i obećanja, da će svako da radi svoj posao i za to odgovara, da će državni organi biti u službi građana i zakona, a ne obrnuto, napisao je on.

Zahvalio je i Novoj stranci i Mađarskom pokretu, kao i svim drugim političkim i nepolitičkim organizacijama i pojedincima, koji su podržali ili će podržati njegovu buduću kandidaturu, „kao i onima koji neće, ali veruju u uređenu, uspešnu i pristojnu Srbiju bez straha“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari