Janković: Spreman sam da se nađem na poslaničkoj listi opozicije za predstojeće izbore

Ostavite komentar


  1. Pa malo ti penzija jos poslanicka plata sramota pustite mladi ljudi kad dosad nista nisi uradio sad ces da krkas poslanicku platu

  2. Profesor Jankovic, kojeg i licno poznajem, je ubedljivo najbolji predlog za prvog ceoveka grada. On je u stanju da objedini glasove i nacionalno i gradjanski opredeljenih biraca, i da formira tim strucnjaka koji ce da operativno rukovodi gradom i da, kao sto profesro rece, otklanja sve brljotine koje je ona stetocina Vesic napravio sa svojim lopovima i nesposobnjakovica.

  3. Kao srednjoškolac kroz časove istorije zamišljao sam kako su izgledali antički ( grčki) mudraci? Da su to stari ljudi, sa bradama i sedom kosom, puni životnog iskustva i ukupnog znanja. E, u profesoru Vladeti Jankoviću vidim sve ono što sam kao srednjoškolac zamišljao o grčkim mudracima. Da profesore! Da! Samo napred, odlučno i hrabro u obračun sa “ gomilom đubreta i nanosa koje ostaju posle Vučića“!

  4. Jos se secamo da su Kostunica i Vladeta podrzavali firmu EFT koja je preprodavala srpsku struju.

  5. Odlican kandidat koji bi pobedom za gradonacelnika BG srusio celu vucicevu kulu od karata.Svi ostali izbori su beznacajni???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.