Janković: Vučić nema plan

Ostavite komentar


  1. Jankoviceva demagogija.
    Da zna cela Srbija za Vucicev plan, znali bi i politicari u Pristini.
    Tako se ne ide na pregovore.
    Neke informacije nisu za javnost do odredjenog trenutka.

  2. Vucic da odbije ponudu da se javno rukuje sa Trampom. Ma hajte molim Vas. Pa Vucic bi odmah dao 2 milion dolara samo da se slika na nekom skupu sa Trampom kako se rukuju.
    Po mom skromnom misljenju ALEKSANDAR VUCIC je samo dobrovoljna MASKA za komunisticku politicku Mafiju u Srbiji, koju cine bivsi rukovodioci i direktori iz blizeg i sireg okruzenja Slobodana Milosevica, koji su nas svojim avanturizmom i stetocinskom delatnoscu dokusurili kao narod.
    Bivsi lider Srbije Slobodan Milosevic je za Kosovo i Metohiju napravio transfer, ne verujem da je bio veci od MILIJARDU DOLARA, na marginama skupa u Dejtonu 1995. Godine, po prethodnoj pogodbi i ugovoru, koji je jos ugovorio Josip Broz Tito sa americkim bankarom DEJVIDOM ROKFELEROM. Odmah posle proglasenja HLADNOG RATA.
    Jugoslavija je preko Rokfelerovih uzimala kredite, kojima se i tada kao i sada prao novac od prodaje oruzja, koncetrata za lekove i sofisticiranih tehnologija nekadasnjem SSSR. A, provizija koja je Jugoslaviji pripadala za te 500-600 milijarde dolara, u iznosu od 20 odsto, mahom je potrosena na izgradnju zapadnih republika Slovenije i Hrvatske, pa cak i BiH. Srbiji su ostali oglopci. Ali je zato Tito cuvajuci Miru Markovic na Belom dvoru, obezbedio garanta tih tzv. Kredita. U to je kasnije ukljucen i njen suprug Slobodana Milosevic, koji je za potrebe ovog cilja bio u Americi na bankarskoj obuci i zblizavanju sa bankarom Rokfelerom. Njemu je pripao zadatak da tih stotinak milijardi dolara vrati. I to u naturi. Prodajom Kosova i Metohije za nesto sto je potrosila cela Jugoslavija.A, ostavljeno.je da plati samo Srbija. To je ta mudra i vizionarska politika jugoslovenskih komunista koji od njihovog osnivackog Vukovarskog kongresa pre vise od 100 godina najvecu bitku vode samo sa Srbima, Srbijom i njenom drzavamo.

  3. Bitno je da ste ga vi imali. Setali kuce po parku u radno vreme i nesto vikali na megafon. A plata bila ogromna i redovna. Niste dostojni da izgovorite ime predsednika, a kamo li da komentarisete ima li on plan.

  4. Čovek je u pravu, a da li ima, ili nema plan, sasvim je svejdno u mkontekstu oglašavanja da se neće sastati sa predsdnikom sjedninjenih država, ukoliko mu nešto ne bude onako kako misli daa bi trebalo da bude, a da niko, a ni on sam, ne zna o kakvom se to kompromisu radi…PS: sve ovo mi je odneku d poznato, pa i Milošević nije hteo da primi američkog ambasadora početko devedesetih….

  5. Vucic uvek ima plan. Mudar je politicar, a kao prvo nije se lako boriti kada se zna da albanski lobi je jak.

  6. Koji je ovo „car“. Pa ovaj tip nema plan ni sta ce da ima za rucak!

  7. Ma sta ce mu plan ,dokusurio je ekonomski narod vrhunski u maniri velemajstora.Ovaj narod sad’ sam neka pravi plan za otplatu kredita i spoljnih dugova od 14 milijardi na 30 milijardi dolara ,a putevi nisu fabrika da generisu kapital za otplatu dugova .Sad je lako citati osiromašen narod bez Dinara u džepu ,iluzija je da postoji opozicija .na osnovu podataka profesora Komazeca bankrot je neizbezan , uspeh je kako je ,,drzava,, prosle godine nasla 700 milijardi dinara za otplatu kredita od čega je samo kamata bila 100 milijardi dinara za spoljne dugove.Ukidanje konvertibilnost i Dinara pokazale se kao neizbezno jer ovo sada kreira trgovinski deficit od 3 miljarde eura godišnje sto uskoro nece novi da se finasira.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.