Jedan tim: Izbori u Lučanima nisu bili fer, sledi agonija

"Bili smo dnevna pompezna vest, ono što nam je ostalo može se porediti sa Gučom kad prođe Sabor trubača i ode ringišpil"

Ostavite komentar


  1. Pa kako? SzS i ostali su izjavili da nije bilo nikakvih regularnosti i sa tim samim implicira da je SNS zasluzeno pobedio?

    1. Naravno da ste najbolji, u laganju,kradji ,nestrucnosti,primitivizmu,uvlacenju,spremanju sendvicha,…I naravno da su vam svi ti kvaliteti i omogucili da pobedite…

  2. Žaliti se samo međunarodnim organizacijama,da vide kakav prostakluk vlada Srbijom!-Srpski organi su zaplašeni od samo jednog čoveka,a nekada su Srbi sebe smatrali hrabrim!-Kad ono,ćorak!

  3. Zapisnik OIK-a su svi članovi potpisali bez primedbi. Toliko o regularnosti izbora. Lučane će voditi oni koji su dobili poverenje građana.

  4. zasto nisu bili fer? zato sto ste ocekivali 40%? pa vas je SNS pocepao. Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.