Jeremić: Ne smemo dozvoliti neki novi Jasenovac

Ostavite komentar


  1. Ovaj je lud načisto,ovaj samo priželjkuje rat, veleizdajniku nije mesto više u Srbiji. vuk Jeremić je zlo kakav svet nije video. Vreme je da ode sa političke scene Srbije.

    1. Vuk Jeremic rodom iz Cacka , prizeljkuje rat .Vucic Iz Bugojna trazi da se ubije sto za jednoga mirotvorac.

  2. lepo d rustvance salonski nacionalista. srbi po njima su svugde ugroženi a zašto je to tako gospođa ne daju odgovor. svi ostali su krivi a mi u srbiji kao poštujemo prava svih i u svakom pogledu. antić spominje neki godišnji izveštaj a ne kaže ko je taj izveštaj napravio. po intonaciju izgleda da su u pripremi izveštaja učestvovali radikali i n aprednjaci. govori o položaju srba u bih a ne spominje politička uloga srpskih političara u bih na razgradnje te države. iznosi stavove o crkvi sa pozicija 18 veka da spc ne može da funkcioniše u makedoniji a makedonska crkva kao može da funkcioniše u srbiji. da ne spominjem verska prava rumuna u srbiji i ista ta prava srba u rumuniji. sa ovakvim političarima nema nam napretka i budućnosti.

    1. Au „patrioto“al ti ovde svasta nadrobi.Razunes se u problematiku ko Marica……….u stvar.

  3. Tabloidi su zarobili opoziciju. Promovišu sve one vrednosti koje nas udaljavaju od EU i zapada , a političari opozicije onda nemaju izbira nago da se na tom talasu dodviravaju biračima. Ako se ne oslobode i pročiste srpski mediji nikad nećemo priznati Kosovo , otkaciti rusiju i stvarno krenuti u EU. Ovakvi mediji i drugi ešalon vlasti prave od vucica jedinog pravog borca za EU sto on najmanje jeste .

  4. U tim krajevima koje Guzijan spominje nije ostalo dovoljno Srba da bi novi Jasenovac bio izvodljiv. a I vremena su drugacija.
    Vuk je tipican srpki politicar:oportunista,lazov,neiskren a u I sto vreme duboko ambiciozan.
    p.s,
    Pozdrav Hedoni,super botu koja poseduje retke momente originalnosti koji su retki ko nepotkupljivi Srbi..
    Ljubi te Rista Hedona,neiskreno.

  5. Na čemu je ovaj tip?? Kakav progon Srba u Crnoj Gori,kakvo ukidanje autonomije RS ,kada kao entitet imaju veća prava od Vojvodine??

  6. Mislim da greši, veće su šanse da katedrala postane vremenom đžamija, a preostalih pola miliona hrvata prihvate islam kao religiju budućnosti zapadne Evrope, pre nego što SAD lansiraju novo oružje i …

  7. srbija treba na pola koplja staviti crne zastave u beogradu glavnom gradu srbije da svako vidi izdaju srba u juoslaviji i naj veci progon i pokolj sto su preziveli od svojih izdajnika i komsija hrvata srbi su bili pod zastitom UN

  8. Treba promeniti izborni zakon: da može da se glasa za stranku unutar koalicije pa da se shodno osvojenim glasovima preraspodele mandati jerbo u suprotnom neko ko bi glasao za nacionaliste Jeremića i Antića neće da glasa za levičare tipa Đilas, Borko i tako koalicija gubi mnogo glasača. Inače jedino što mene može da motiviše da glasam za SzS je da Antić bude na listi u prvih 10. Takođe mora se jasno reći šta će politika koalicije biti a najbitnije su sledećih 5 stavki programa : 1. Srebrenica je težak zločin ali ne i genocid.2. Očuvanje Republike Srpske je prioritet nad prioritetima. 3. Kosovo mora biti unutar granica Srbije(njena pokrajina). 4 Oko tačaka 1,2,3 nema pregovora ni sa EU ni sa US -to su crvene linije koje Srbija neće preći.5. U roku 4 godine prosečna zarada u Srbiji mora biti 1000 evra – ako to ne uspeju svi iz SzS koalicije se povlače iz politike – i prepuštaju stranke mlađariji i to se ponavlja dok svi uslovi sa liste ne budu ispunjeni.

  9. Gospoda Jeremic i Antic su nesumnjivo obrazovani ljudi…narocito Jeremic…,on je zavrsio fiziku ne Kembridzu…zasto se bavi politikom kad nije talentovan za istu…obojica su toliko talentovana da im ne bih dao dve copave guske da cuvaju?

  10. Baš sam razmišljao da postanem član Kluba čitalaca Danasa ali neću…razočarao sam se.Nikad mi ne objavite komentar a sve je istinito i uvijeno,mnogo vulgarnije i oštrije komentare objavite.

  11. Kad je to neko mucen na Cetinju, gospodine dragi. Ne bojte se Crnogoraca, ako dolazite u miru, ali sa ovakvim izjavama se bojim da nijesi dobrodosao. Crbogorski narod je micenicki, bio, ostao, a bojim se da ce i biti. I ako bude Jasenovca na Cetinju, jedino za Crbogorce noze biti namijenjen, pod direktivom Vas i Vama slicnih.

  12. A gdje nadje Cetinje, jadan ne bio, pa to je mucenicki grad i dan danas!! Toga koga Cetinjani povrijede, moze samo.biti onaj ko je dosao na Cetinje da im slobodu uzme. Bas si me razocarao, Jeremicu, ocegledno je da ne poznajes problematiku, a opasno ujedas svojim sudovima, a najhore je sto na sirotinju i mucenike udario bez bilo kakvog osnova. Vise se plasi ovih tvojih „Srba“ sto su 90ih bili najveci Cetnici, a danas najveci Crbogorci, i ti ce ti najprije udariti po scemu sto je sveto, a Cetinjana se ne boj, jer nece oni nikoga dirati, osim sto ce svoju cast i slobodu zivotom.braniti. Provheri, pa.ces vidjeti da je ista, i to samo istina.

  13. Cetinjani nikad nijesu bili ni Cetnici, ni Ustase, pa nece ni Jasenovac, niti kakve slicne logore praciti. Treva da te je sramota ali, zaista da te bude dobro sramota sto zboris.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.