Jeremić: Protesti da budu neprestano i svuda 1Foto:Beta

Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je, neposredno pošto je ta stanka preuzela dežurstvo u Slobodnoj zoni, u blizini zgrade Predsedništva, da protesti moraju biti neprestani i da se održavaju svuda.

„Bojkot institucija mora biti totalan i moramo ostati jednistveni, sve ostalo je manje bitno“, izjavio je Jeremić.

Narodnoj stranci su dežurstvo predali predstavnici Nove stranke i Pokreta slobodnih gradjana (PSG) koju su naglasili da je to „zona, slobodna od propagande Aleksanara Vučića“.

Predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan je rekao da je dežustvo proteklo bez problema i podsetio da gradjani mogu da razgovaraju sa poslanicima koji bojkotuju rad republičkog parlamenta i odbornicima iz Asocijacije slobodnih odbornika.

Član Predsedništa PSG Petar Miletić je podsetio na zahteve opozicije – izbor novog sastava Regulatornog tela za elektronske medije, novo rukovodstvo Radiotelevizije Srbije i Radio televizije Vojovodine i, pre svega, stvaranje uslova za fer izbore.

Slobodna zona formirana je u subotu na protestu Jedan od pet miliona i Svi kao jedan, uz najavu da će se tu svakodnevno biti organizovani različiti sadržaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari