Jeremić: Strah i apatiju zameniti novom energijom

Ostavite komentar


  1. Jedino zazirem šta si dogovorio sa onim izvoznikom revolucija Srđom Popovićem, ostalo me ne brine.

  2. "Страх и апатију заменити новом енергијом"
    Као у време док си био министар!?

  3. Nije nasih milion dolara uzeo Miladin Kovacevic. Tu je Jeremic u pravu – "Dobro znamo da svi problemi počinju od glave."

  4. Da nije bilo ovakvih kao Jeremic SNS nikad ne bi dosao na vlast. Ma izdrzali bismo mi ono jos neko vreme, samo da ovi ne dodju gore. I sad, posle svega, neki misle da je upravo Jeremic covek koji moze da obmane najvise glasaca. Ako se ispostavi da je to tacno, onda ne treba da budemo u strahu i apatiji vec u uzasu i ocaju.

  5. Kojom energijom, da nije onom veštačkom što si je pokupio iz američkih hamburgera, e moj Jeremiću, ne znaš ti šta te je snašlo, ovo ti je Srbija, a ne Amerika, pa da nam prodaješ te priče, opasulji se čoveče inače ćeš se ugušiti tim pomfritom što ti viri između zuba!

  6. Kakve fraze. Izgleda da je ciljna grupa sa koeficijentom inteligencije 0.5-0.75. Svi se okomili na njih, jadnike. Stvarno nije posteno.

  7. "Za to nam je potrebna nova energija i nova pamet." To je tacno. Ali tebe smo vec videli. Znamo ko si.

  8. Srbija 2017. Osećate li BOLJITAK? Kada penzioneru u Nemačkoj ili Švajcarskoj oduzmu 25% zato što nema 65 godina, oni mu to i VRATE kada napuni 65 godina. Ali ne i u Srbiji. Dok je visina penzija (cene su iste i ovde i tamo) dovoljna da se tamo napuni lonac, pa kada im se i oduzme ČETVRTINA tog lonca, oni to ne osete kao mi u Srbiji jer mi supu sipamo u TACNE pa kad nam vučićeva administracija oduzme ČETVRTINU, ostane za par kašika, slično kao u Aušvicu. Ako nam lekar prepiše 4 leka, Vučić i njegovi zakonodavci iz skupštine nam uzmu svaki četvrti lek, pa ko preživi,taj je imao dane od Boga a ne od ove grupe koja je na vlasti. Ljudi nisu glupi i nepismeni i ovako se više NE MOŽE. Ili se menjajte ili NAPOLJE iz ove države, jer nam je dosta parazita koji nisu sebi smanjili plate za ČETVRTINU zato što nemaju 65 godina,naprotiv. Isto važi i za direktora fonda PIO: ako ne pokreneš postupak za RESTITUCIJU, daj ostavku, jer NISI SPOSOBAN i nećemo da te plaćamo. Za one koji ne znaju, od Fonda PIO je izgrađeno preko 300 zdravstvenih ustanova, HE Đerdap, autoputevi, vodovodi itd. Probudi se Srbijo..

  9. Gospodine Jeremic, ne znam ni sam koliko godina niste ni bili u Srbiji, i sada se ““““slučajno““““ baš pred izbore vraćate ovde i govorite kako će te dosta toga dobrog uraditi za nas? Pa gde ste bili do sada? Vidi se da ste klasičan političar, pred izbore mu je bitan svako a posle izbora niko. Bolje se vratite odakle ste došli u ““““potrazi za srećom““““. Muka nam je svima od ovakvih političara više.

  10. sunđer bobu izmakla fotelja pri UN-u pa mu sad ni ova u srbiji nije mrska. tipican balkanski profesionalni demagog tj. politicar bez i jednog dana radnog staza.

  11. Jeremic je covek od 42 godine bez fakultetske diplome, bez stalnog zaposlenja i bez radnog iskustva. CIRSD je njegova privatna firma, tako da u njoj moze da bude i predsednik i direktor i dekan i kustos i selektor. Bez znacaja. Nije objasnio u kom svojstvu je ziveo i sta tacno radio 4,5 godine u Njujorku. Sta se desilo sa 7 miliona dolara koje mu Tadic i Mrkic obezbedili za dzeparac u Njujorku. Da li je zavrseno sudjenje njegovom kumu zbog Agrobanke, a preko koga je kupio stan na Vracaru od 190 km2? Da li je bilo kada u zivotu bilo gde bio zaposlen, osim kao ministar B.Tadica? Da li je i dalje clan SPS i DS ili neke trece stranke i ciji program on sada i danas predstavlja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.