Jeremić: Vlast planira da od Divčibara napravi novu Kaluđericu

Ostavite komentar


  1. Ja kao gradjevinski inz. pozivam Vuka Jeremica da zajedno odemo na Divcibare i u live programu pokazemo celoj Srbiji tu Kaludjericu na Divcibarama?

  2. Nisam to licno primetio, bio sam na Divcibarama proslog meseca, i nisam stekao takav utisak, tamo je bas lepo, pozivam sve da posete Hotel Crni Vrh, top je

  3. Divčibare je jedno od najlepših planiskih mesta u Srbiji. Ne sme se uništiti divljom gradnjom.

      1. Gle, gle, verovati bez rezerve ljudima koje si tako podsmesljivo naveo zaista nije preporucljivo. Nadati se da ce uraditi ovo sto sad obecavaju nije losa stvar.
        Inace, ja bezrezervno verujem da tvoj predsednik i njegova gomila nazadnjaka zaista imaju iskreni plan de sve popljackaju sto se moze, da poruse i uniste drustvene i prirodne i moralne resurse kako bi iz blata isceprkali i zadnje zlato, a verujzm i da cemo ih sve pohvatati kad dodje vreme!
        LJubisa, mislim da i nazadnjacke botove treba zbrinuti kad se sve to desi, mislicemo i na vas!

      2. “Ajaj“, pa to vam je idealna prilika da skinete Vučića sa vlasti. Je l’ rekao, “Nadjite mi šta sam ukrao i imate moju ostavku“, e sad, ti izgleda znaš šta je ko ukrao, pa izvoli… Inače, da ne budem nepošten, ne verujem i da je Djilas ukrao 619 miliona evra, jer da jeste, bio bi u zatvoru, pre će biti sukob interesa, a ne lopovluk.

  4. Pa od Kopaonika i Zlatibora su napravili Kaludjericu to sada rade sa Dvcibarama i Zlatarom!

  5. Jeremiću, 12 godina si bio u vlasti, što niste rešili status Kaluđerice… Ceo svet se sprda sa najvećim divljim naseljem u Evropi.

    1. Kako nije? Pa napravili su još jednu Kaluđericu na Zlatiboru. Oni najbolje znaju kako se prave Kaluđerice po poznatim izletištima. Negi im krivo što nisu stigli baš sve da prigrabe pa optužuju druge

  6. Kaljudjerica 3
    Odite na Kopaonik, vec je zauzeo 2. mesto onim sto su uradili u poslednjih 5 godina!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.