Radikali okružili, pretili i vređali Aleksandru Jerkov

Poslanica DS pitala kada će ratnom zločincu Vojislavu Šešelju biti oduzet poslanički mandat

Ostavite komentar


  1. Tako je to kad posle 5. oktobra nije bilo lustracije pa nisu zabranjene i raspuštene sps, srs i jul, a njihove vođe (izuzev miloševića): dačić, šešelj, nikolić, vučić, vulin i ostala bratija nisu odgovarali zbog svega što su od 1990. do tog 5. oktobra 2000. učinili ovoj jadnoj zemlji i bednom, nesrećnom narodu. Zbog toga nam se danas ponavljaju devedesete ali u opasnijoj formi. Kad dođe novi 5. oktobar, a sigurno će doći, lustracija će biti obavezna.

    1. „Kad dodje novi 5.oktobar …lustracija ce biti obavezna“. Ako do toga dodje, lustracija nece bti ni potreba.Propustena je odavno. Svi oni koji bi bili „predmet lustracije“ su sada na vlasti. To najbolje pokazuje g-djica Jerkov i vulgarni Seseljevi radikali. Mada ni ostali nisu nista
      bolji.Vojvodina kao posebna republika ce otrezniti sve one kojima je grubost i ludilo prirodno stanje, krijuci se pri tome iza nekog nazovi patriotizma. Slucaj Seselja to najbolje pokazuje….

  2. Sve je isto (kao 90ih), samo Slobe nema.

    Sva crno-crvena arhitektura banalizma i nasilja je tu i drzi sve konce u rukama. I da se razumijemo: DS je dio tog problema.

  3. SRAMOTA da osudjeni ratni zlocinac uopste poslanik ,ali on je rezimu podoban ,mi nepodobni smo za zatvorske bolnice , a ko je lud ,a ko normalna vidi se izdaleka/tj na 1000 km ili 2000 daleko od Srbije ,izbliza se nevidi ,jer narod misli da je Seselj normalan

  4. Da li je slucaj „Jerkov“ da bi se trebala ova normalna javnost – probuditi. A, mozda je „slucaj“ poslanice Jerkov u stvari …. pocetak ozvanicene crne koalicije izmedju Seseljevih radikala i „sina mu“ Vucicevih „naprednih“ GOVNARA !?

  5. Mandat g. Šešelja, kao i sve u Srbiji, zavisi od volje AV-a. S obzirom da SRS ne može da ugrozi režim (čije je jezgro mutirani SRS), predpostavljam da će mandat ostati g. Šešelju.

  6. Pitanje demokratama (ukoliko uistinu jesu opozicija i ukoliko jesu demokrate): Šta, kog đavola, tražite u istim klupama i pod istim krovom sa ratnim zločincima (osuđenim i neosuđenim)? Izađite iz njihovog Rajhstaga, pa neka divljaju do mile volje. Izlazak iz skupštine, u ovom trenutku je pitanje morala. Izlaskom iz ovakve skupštine ćete, možda, povratiti poverenje kod jednog dela poštenih ljudi i iskrenih, stvarnih rodoljuba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.