Jerkov: Vučić garantuje da Šešelju neće faliti dlaka s glave

I posle godinu dana, ratnom zločincu Vojislavu Šešelju nije oduzet mandat narodnog poslanika Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Protest SRS u Hrtkovcima je bio zabranjen,radikali su rekli da to ne priznaju,miting su održali u Jarku ,dokle su uspeli da stignu,bez ikakvih problema i posledica.Potest protiv manifestacije „Mir dita“isto zabranjen,održan,bez ikakvih problema i posledica,u Birčaninovoj ulici.Jasna je poruka podške Šešelju i strah od njega da ne progovori.Spinovanje rejtinga SRS od 4,9% je najava da će se uvući u Skupštinu(na poslednjim izborima u Beogradu stranka bila u statističkoj grešci).I same aktivnosti radikala u Skuoštini i političkom delovanju,više govore o apanaži nego ozbiljnoj stranci(Šešelj edi o drogiranju,a Čeda Šešelju o zločinu i na kraju samo što se ne izljubiše).

  2. Vučić nijednog trenutka nije okrenuo leđa svom idejnom ocu, Šešelju. Sva proevropska priča od strane Vučića i SNS-a je samo u okviru preuzimanja i čuvanja vlasti, radi pljačke države kojom upravljaju. Šešelj je Miloševiću bio lažna opozicija (bez obzira šta je ponekad pričao) i isti taj posao radi i sada za Vučića. Obojica su nedostojni da učestvuju u javnom životu Srbije a kamoli u vršenju vlasti, što na žalost jeste slučaj …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.