Joksimović: Od 179 miliona evra pomoći EU, najviše ide na ekologiju, preduzetništvo i ugrožene grupe

Ostavite komentar


    1. Te pare iz EU fondova se ne kradu jer njihova komisija dolazi da pregleda sve šta se sa tim novcem uradi. Broje čak i prekidače, utičnice i sijalice.
      Ukoliko nešto pronađu da se nije uradilo kako treba ili bilo kakvu muljažu, država mora da vrati sav novac.

  1. Stižu dolari. A mogu i evri…. Sve će ih spiskamo u….smislićemo već

  2. A 8o miliona ide za ove migrante što se razračunavaju po ulicama naših gradova.

  3. Niko ne voli evriće sa „trulog“ zapada kao prerušene radikalčine.

  4. Čitam i ne verujem što govori Gospđa Ministarka, sigurno je pogršila, lapsus, verovatno je htela da kaže da te silne, bespovratne novce dobivamo od „bratske“ države Rusija, ali dobro svako greši pa i sama Ministarka, zar nije dovoljna činjenica da naši ljudi, mladi i obrazovani uglavnom za poslom i karijerom odlaze u Rusiju, za boljim životom , eto sada sam ja pogrešila, izgleda ipak da odlaze na Zapad u te omrznute, ne „bratske, “ lopovske, nedemokratske i siromašne zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Milica Đurđevič Stamenkovski uoči sednice Skupštine o vladi: Uneću novu energiju i zahvalna sam mandataru i predsedniku na prilici da budem najmlađa ministarka 8

Milica Đurđevič Stamenkovski uoči sednice Skupštine o vladi: Uneću novu energiju i zahvalna sam mandataru i predsedniku na prilici da budem najmlađa ministarka

Milica Đurđević Stamenkovski, liderka Zavetnika i kandidatkinja za ministarku za brigu o porodici i demografiju, uoči današnje sednice Skupštine na kojoj će se raspravljati o novoj vladi, zahvaljuje se mandataru, Milošu Vučeviću, i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, na prilici koju su joj pružili.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.