Joksimović za RSE: Srbija ne optužuje EU zbog vakcina

Ostavite komentar


  1. Covax nije institucija koju je osnovala Evropska unija, to bi ministarka Joksimovic trebalo da zna pre nego sto optuzuje.

    1. Covax je sistem koji je formirala Svetska zdravstvena organizacija da omoguci zemljama u razvoju laksi pristup vakcinama. Sediste je u Zenevi. Nije u Evropskoj uniji.

  2. Ovi iz EU bi hteli da i ostali budu nesposobni kao sto su se oni sada pokazali prema svojim gradjanima i to na vaznoj stvari , na vakcinama, ako bi se desila samo jos jedna stvar gde bi se pokazali kao nesposobni to bi mogao biti kraj EU, a to bi i sami trebali znati ako zele nesto da popravljaju u svom radu , nisu ni oni Bogom dani , umislili se da su nepogresivi ili najpametniji na svetu , evo, dokazano, nisu po ovom pitanju , imaju i oni mana i to dosta i dvostrukih arsina pogotovu po pitanju prava a drugima umeju da drze lekcije itekako .

  3. Договорите се лева и левља јуловска рука са десном владином руком ко шта прича по чаршији. односно Европи. Ако не контролишете тог Вулина или често и Дачића, а сада је и наш председник, видим, стрпљење изгубио, мораћете често крпом брисати њихове брљотине, а надаље на тој крпи за брисање неће бити ефикасних средстава за чишћење. Дотерали цара до дувара, што би рекли.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.