„Još jedna drama uživo“: Kako je opozicija videla obraćanje Vučića o zahtevima „petorke“?

Ostavite komentar


  1. Žalosno .tužno.bedno. firme i Nemačku napuštaju ima i drugih inveytitora iz drugih zemalja

  2. Odlicna opservacija Sandre Raskovic Ivic. Vuciceva dramaturgija je odavno provaljena i stalno ponavlja iste trikove za naivne gradjane. A Ustava se seti kad mu odgovara.

  3. Kako to da opozicija prethodno nije cidela da ih je on licno pozvao da bi mu oni navodno postavili uslove. Tako su i on i oni odigrali predstavu dodjite da mi pretite i date alibi a ja cu posle morati sve sto mi je receno da moram da odradim.

  4. Nažalost neki od nas su znali da će do ovoga da dođe. Stavlja nas pred svršen čin! Niste razumeli zašto je oteran Tadić i zašto je imao neprijatne razgovore sa Merkel! Evo sad ! Sramota za nas

  5. Pa ovaj iritantni tip je svakodnevno na tv, u stampi, svugde! Gde to ima, bre?! Paranoja!!!!!!!!!!!

  6. Svako jutro novi strah
    Svako jutro nova laz
    A u srcu pustinja. -Daj nam sunca ,daj nam sunca

  7. Kad je odavno znao da će prihvatiti ovaj predlog,treba da odgovori šti je terao ljude sa severa da napuštaju svoja radna mesta i dižu barikade

  8. Mlađane, kapa dole.
    Pred vama bi trebalo da čuče svi professori socijalne psiholigije tzv. beogradskog univerziteta

  9. Opozicijo, pozabavi se detaljno plackama ove vlasti, koja je milijarde E strpala u svoje dzepove ocistivsi sve budzete na svim nivoima. Malo im je to, pa su na svako cosku otvorili kladionice da ciste i dzepove gradjana i usmeravaju ih na kriminal koji kontrolise BATA. Spremajte zatvore!

  10. Za ovog dasu treba da se sastane neki Konzilijum i da donese neke zaključke i da nam saopšti

  11. Istorija ja pokazala da politicari stu su duze u vladi to su sve neuracunljiviji. Primer Putin, Si Dji PIng, Lukasenkoda. Da ne nabrajam dalje. Vreme je daVucic ode sa vlasti,

  12. Ne dirajte u Vuka Brankovića. Neopravdano je ocrnjen od strane onih koji su zaista ušli u saradnju sa Osmanskim carstvom.
    A da Osmansko carstvo nazovemo „okupatorom”, a njegove saradnike „kolaboracionistima”?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.