Jovan Janjić iz „Mi glas iz naroda“, biće novi potpredsednik parlamenta: Poznato i koji će odbori „pripasti“ opoziciji

Ostavite komentar


  1. Od svih, Nestorovic dobija Odbor za obrazovanje, nauku i tehnološki razvoj. Da li se smejati ili plakati?

  2. Vladimir Orlić je jedan od najodgovornijih,odmah posle Vučića,za jezik mržnje, nasilja,podela i sukoba.To je čovek koji kad tad mora odgovarati za podele,nasilje,uzurpaciju i blokadu institucija,rušenje demokratije i postavljanje meta na čela ljudi.Tako nevaspitanog i primitivnog političara Srbija treba da zapamti,da joj se više nikada ne ponovi.

  3. Dakle ovako: SNS ima 129 poslanika, a Srbija protiv nasilja 65. Pa su PRAVICNO od 6 potpredsednika uzeli „samo“ pet, a sestog dali potkupljenima! Mozda bi trebalo predloziti da Skupstina donese zakon kojim se suspenduje Ustav Srbije, i sva vlast prepusta predsedniku. Posto to vec godinamatako funkcionise, vreme je i da se javno OBZNANI!

  4. Nestorović, ljuti opozicionar, trebalo je da bude predsednik odbora za saradnju sa vanzemaljcima. Rističević da bude za razvoj veštačke inteligencije, a Orlić za negovanje kulture javnog govora i toleranciju.

  5. Spisak predstavnika naprednjaka koji se zove Srbija ne sme da stane, čini grupa najmraćnijih likova koje je moguće zamisliti. Da je samo Marijan Rističević bilo bi dosta…

  6. Mi GlaSNS iz Naroda. Sve se ovo znalo unapred. Koja opozicija tolko gostuje na vucicevim televizijama ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.