Jovanov: Izlazimo potpuno mirno na izbore, ličio sam ponekad na one koji su me vređali 1Printskrin RTS

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ Milenko Jovanov izjavio je danas da ta grupacija izlazi potpuno mirno na predstojeće izbore i veruje da će dobiti podršku građana.“Biraće se između dva puta – slobodne, samostane i eknomski razvije Srbije i, na drugoj strani, vraćanja u prošlost kada su se pojedinci bogatili a narod siromašio“, rekao je Jovanov, na konferenciji za novinare, navodeće da je današnji radni dan bio, pretpostavlja, posledlnji u ovom sazivu.

Na kritike iz opozicije da je na ovom skupštinskom zasedanju spojeno 60 tačaka, on je naveo da bi takve kritike bile umese da nisu izrečene od onih kojih su, kako je rekao, spajali po 90 tačaka u jednu raspravu.

„Kad napravite takav presedan ne možete da se žalite kada se vama desi nešto slično“, rekao je Jovanov, navodeći da je opozicije bila „bahata i primitivna“, a poslanici vladajuće grupacije „posvlećeni“ poslu.

Na pitanje oseća li odgovornost za svoje ponašanje na skupštinskim sednicama, on je rekao da se izvinjava poslanica vlasti i njenim pristalicama jer je „sebi dozvolio da u nekoliko navrata liči na one koji su ga vređali“.

Jovanov je rekao i da je smešno što su iz proevropske opozicije prebrojavali koliko su poslanici vlasti pomenuli predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilas prethodnih dana, kao i da bi voleo da vidi ko će da prebroji koliko je puta pomenut Aeksndar Vučić i neki drugi iz vlasti koji nisu bili u sali.

„I to upravo od onih koji su prebrojavali koliko je puta pomenut Đilas jer njegovo ime valjda ne sme da se izgovori“, rekao je Jovanov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari