Jovanović: Čepurinova izjava pretnja

Ostavite komentar


  1. čep-urin je zvanični distributer ruskih ideja u Srbiji. Druge optužuje za mešanje u unutrašnje stvari Srbije,a sam se time bavi ! Licemer na kub,zajedno sa lavorovim ili Marijom jelek zaharovom.

  2. Vucicev,ali i prioritet srpske politicke elite je Rusija.Ali sto je vise znakova da srpski narod ne deli misljenje svoje politicke elite, to ce Rusi vise da prete i pritiskuju.I obrnuto,sto je manje pritisaka od strane Rusije to smo sve sigurniji da smo na dobrom putu ali za Moskvu.Rusija moze destabilizovati Srbiju kad pozeli.Ne samo zbog energetske zavisnosti nego sto se njena ideoloska platforma oslanja na gubitnike u ratovima 90-ih,politicke partije( rusku petu kolonu,)verske fundamentaliste,evroskeptike,ali i Vucica,Dacica i Nikolica.Sto se budemo vise udaljavali od koncepta liberalne demokratije,postovanja ljudskih prava,slobodi medija,evropskih vrenosti,to cemo biti blize Putinu.A sto smo blize Putinu,bicemo blizi Majdanu u Srbiji i ratu u Evropi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.