Jovanović Ćuta: U ovoj zemlji kada kažeš ono što misliš, platiš glavom 1Foto FoNet Milica Vučković

Predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ postili su danas Gračanicu i Kosovsku Mitrovicu, gde su na mestu ubistva Olivera Ivanovića položili venac na spomen ploči.

U ovoj zemlji kada kažeš ono što misliš, platiš glavom. U ovoj zemlji kada si novinar i kada radiš svoj posao, zapale ti kuću. Svaki dan koji je protekao da na znamo ko je izvršio ovaj zločin je novo ubistvo Ivanovića, rekao je kandidat te koalicije za poslanika u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta, prenosi KoSSev.

Zemlja u kojoj živimo nije Srbija, a ovo nije Kosovo Metohija, ovde vladaju pravila Kolumbije i samo je pitanje ko je od nas koji slobodno govorimo sledeći Oliver Ivanović, kazao je Jovanović.

On je poručio da dolazi vreme kada će ubice sigurno odgovarati.

Ne postoji način da se to ne desi. Zato smo ovde, da se konačno sazna istina ko je ubio ovog čoveka, poručio je Jovanović.

Članovi delegacije, u kojoj su bili Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Žarko Ristić, Bora Novaković, Slavica Radovanović i Aleksandar Ivanović, bratanac Olivera Ivanovića, pozvali su građane u Kosovskoj Mitrovici da podrže listu „Srbija protiv nasilja“ zbog borbe za Srbiju pravde i bez nasilja.

Upravo će pronalazak ubica, organizatora, svih učesnika i naručilaca političkog ubistva Olivera Ivanovića biti jedna od prioritetnih stvari, ukoliko ova lista bude osvojila glasove, obećali su danas na mestu ubistva Olivera Ivanovića.

Za razliku od juna, kada su boravili u Zvečanu, gde su pojedini građani negodovali zbog njihovog dolaska, današnji događaj je protekao mirno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari