Jovanović: Državni udar u Crnoj Gori Rusi spremali u Nišu

* Vuk Jeremić: Cirkus vlasti radi pokrivanja zakletve sudija pred Tačijem * Dragan Šutanovac: Neiskreni Evropljani udarili su u zid svojom neveštom politikom
Opozicioni lideri koji su se sreli sa zvaničnikom SAD Hojtom Jiem govore za Danas

Ostavite komentar


  1. Ceda se zalaze svim silama i svakodnevno za priznavanje nezavisnosti Kosova, za NATO,
    za sankcije Rusiji, za jedinstvenu Bosnu, jedinstveno i nezavisno Kosovo i podeljenu Srbiju.
    Pri tom se svakodnevno besprizorno dodvorava Vucicu i podrzava ga.
    Gde ce ti dusa Cedo ?

  2. @Nenad Petar Kraguljac Ako je opsada i bombardovanje Sarajeva merilo, onda je "NATO agresija" bila meka k““o pamuk.

  3. Zbog ove izjave drzava ga obavezno treba pozvati da razgovor. Da precizno iznese sve sto zna. A ako je izgovorio neistinu, onda da odgovara pred zakonom.

  4. Opet Ceda jedini govori surovu istinu. Mi smo Kosovo izgubili nenormalnom ludackom politikom 90-ih, ne treba nikome ni da ga damo niti nam ga je neko oteo. Treba da priznamo i da ne pravimo iste greske u buducnosti.

  5. E moj Milivoje, kpliko je NATO agresija (hvala sto je ipak nazivas agresijom) dokaz je da Zezeljev Most ni 18 god od bombardovanja jos nije zavrsen. Znam da pratis desavanja na prostorima ex YU i video si istu onu Zutu Patku iz Ne da(vi)mo Beograd ispred makedonskog Sobranja. Ameri su ti sto uskaju i buskaju neprijatelje Srba i Srbije. Prisutni su svuda (od Vulinovog generalstaba do demonstracija a rusko prisustvo nije toliko vidljivo e sad, da pokusam da budem duhovit kao ti – ili su Ameri dibidus autsajderi da se toliko vidi njihovo spijunsko delovanje ili su Bacuske visoko sofisticirani spijuni da ih jedino Jovanovic, nosem racvetalim od koke, moze nanjusiti.

  6. Potpuno tacna tvrdnja gospona Jovanovica.Ovaj centar u Nisu je cisto rusko spijunsko-obavestajno gnezdo,osmisljeno u "KGB"-u,za region Balkana.Rusi su dobili "sut kartu" od svih republika ex SFRJ,izuzev Srbije.Dok su na vlasti,u Srbiji,ljudi poput Vucica,Dacica,Nikolica,Vulina,Seselja…dotle ce postojati i ovo spijunsko gnezdo.E,zato je gospon Hojt Ji u pravu i dajem mu punu podrsku!!!

  7. "… kpliko je NATO agresija (hvala sto je ipak nazivas agresijom) dokaz je da Zezeljev Most ni 18 god od bombardovanja jos nije zavrsen." Neobična logoka, Miodraže – ako bi "obnova i izgradnja" potrajala 180 godina, onda bi to, po Vašem viđenju, bio dokaz da je taj most "više nego ubedljivo" srušen? Inače, moguće je da su i beogradska i skopska patka stigle sa iste adrese – pretpostavljam iz Kanade, od Vulinove tetke – ali su 100% proizvedene u Kini…

  8. Миливоје, још ће много воде протећи испод Савског моста док ти схватиш реалност рата у Сарајеву. Уосталом, у Босни су Боснијанци први покренули сва ратна разарања па је опсада Сарајева једна мала контрамера која је била врло успешна иако су свим силама западњаци хтели да то униште. Успели су тек личним ангажовањем и бомбардовањем Срба.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.