Jovanović (DSS): Rezultat bojkota izbora biće velika nula i veliko ništa

Ostavite komentar


  1. Udruzite snage, skupite ljude za biracke odbore, trazite otvaranje medija opoziciji, zasucite rukave i u borbu za glasove

  2. A Vi ste ko? Glas razuma? Nebeski covek? Nula i nista. To vi dss analizirajte sto tise. Manja je sramota ako me razumete. BOJKOT!

    1. Niko i ne misli da je bojkot idealno rešenje ali je u ovom trenutku definitivno najbolje.U trenutku koji liči na Berlin 1936 naprosto mora se reći dosta.Pored bojkota moraju se organizovati građani koji će se na svaki način boriti i IZBORITI protiv ovog zla oko nas a zlikovce da pošaljemo na robiju i istoriju jer ovo šta se radi je dno dna.Jovanović je pametan čovek i meni barem simpatičan na ovoj opozicionoj strani ali plašim se da će ostaviti DSS na drugoj strani istorije.Daj bože da grešim.

  3. Cenim ovu partiju DSS zbog pameti i tajnovitosti.Jedini DSS je ostao ne provaljeni saradnik OZNE \UDBE \DB. Oni su svoji 23 sporne privatizacije prebacili na Zute i svi misle da je DS uradio. Djindjica da ne pominjem. Nikad nisu setali i primali batine uvek savetima tipa ne setaj \ ko je uzo uzo \ brane se na sudu i opravdavaju laz ZAROM PREDIZBORNE BORBE \ uvek diskretno rade za vlast i stalno napadaju pravu opoziciju da bi kao oni bolje \ upalise ambasadu sa AV jel to je politicko krilo Zemunskog klana.Marsicanin Sormaz Sami Bubalo i onaj zet bivsi Amfilohija Evropejca koji je ubedio narod da je antikomunista i ako je 20 godina bio direktor u drzavnom institutu A KO MOZGA BAR MALO IMA ZNA DA NISI MOGO DA BUDES DIREKTOR KOD TITA DA NISI BIO NJIHOV

    1. Neobavesteni je sprecio obracun sa koalicijom sps-radikali i njihovo slanje
      na bunjiste istorije.
      Toliko o vasim namerama Jovanovicu.

      1. Gospodine Jovanoviću, hajde da prihvatimo da ste u pravu, u ovoj situaciji šta mislite koliko biste mesta osvojili, dokažite nam da na ovakvim izborima možemo da srušimo vučića.( namerno mala slova)

    1. A sta treba,da nas opet prave budalama?Pored mediske i druge blokade da izadjem da glasam?Stop botovima

  4. U redu, ali šta ti predlažeš umesto bojkota? Koliko vidim, jedno veliko ništa! Stvarno si od velike pomoći….

  5. Bojkotom samo dajete legitimitet ovoj vlasti umesto svi da izađete na izbore. Nije ovo Kosovo da tamošnji Srbi nemaju nijednu valjanu opciju. Bojkot zvuči kao derište koje kmeči jer su mu oteli lizalicu.

  6. Voleo bih da mi MLADI KOSTUNICA objasni sta njega briga ko bojkotuje naredne izbore. Njegova stranka izlazi i eto prilike da ostvari najbolji rezultat pod njegovim vodjstvom a to je citavih 0,0000000000000000000001 %

  7. Rezultat bojkota treba da budu bolji izborni i politicki uslovi za demokratsko izrazavanje politicke volje. A, svako ko je zadovoljan sadasnjim medijskim prilikama u Srbiji, radom parlamenta, ponasanjem zvanicnika vlasti u zvanicnoj komunikaciji i delovanju, on moze da veruje samo u dodolice da cemu doneti vlast, jer nema sanse da se to desi na fer i zakonit nacin. Zato ta nula mnogo vredi, samo se za nju mora izboriti licnim doprinosom.
    I naravno zastitom interesa svoje ciljne grupe-biraca, koji su napusteni od svih partija jer su ovde svi zapeli da stite interese stranih drzava i njihovih kompanija. Partijama je postalo najbitnije da se utale sa strancima, a radnike, domace preduzetnike, inteligeciju i naucnike u Srbiji ko sisa. Ako im nije dobro eno im Nemacka pa nek idu da rade upola jeftinije od tamosnjih arbajtera. Mi cemo samo da pricamo o Kosovu i patriotizmu, a vi gradjani jedite gloginje, sta nas briga, kad vas niko nije izabrao. U Briselu i Vasington.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.