Jovanović: Građani mogu da odbiju sporazum

Ostavite komentar


  1. Ovaj je bas ogrezao u naprednjastvo, sreca da je nebitan. Cedo, razvedi se. Znam da ce da boli zbog biznisa ali svaki razvod boli.

  2. I Čeda je nekad bio nova faca. Zbog ČedOmira ja smatram da nove face moraju najpre svojim činjnjem potvrditi sopstveni integritet i kredibilitet. Ja nisam za nove face. Postoje ljudi koje nisu kupili, iskvarili, ucenili, samo ih treba ljubazno zamoliti da prihvate vođenje ove olupine od države. Borka Pavićević, Jovo Bakić, Marija Bogdanović, NIkola Kojo, Srđan Škoro… Ima ljudi, a ima i vremena za nova lica kada svojim činjenjima potvrde sopstveni integritet.

  3. Jedno pitanje za Cedu: Kako to da su te tvoje opcije; EZ koja vise nikoga ne zeli, priznanja okupirane teritorije Srbije kao necije kvazidrzave i slobode kroz gradjanske proteste koji te ocigledno nerviraju, … posle 20 godina u politici dovele do toga da jedini nacin tvog ulaska u sledeci saziv Skupstine jeste koalicija sa Vucicem i Dacicem (… ili mozda Seseljem) ?!

  4. Zasto Cedi uopste dajete prostor da izjavi nesto. Jel to kao reklamu Vucic sponzorise? Covek ni ne pokusava da sakrije da nije vise opozicija. Ima istu ulogu kao i botovi da razjedini zajednicki nastup.

  5. Gospodin Čedomir Jovanović ima Hotel na Avali 1000 Ruža i još biznisa sa ovom vlašću. Bilo bi zanimljivo da se malo NVO i Insajder pozabave i njime, ima ogromnu zemlju i u opštini Kozarska Dubica Republika Srpska

  6. Toliko si para pokrao preko Fidelinke da te ni sto „Šiptara“ neće spasti. Ti si oličenje srpskog lopšova i šićardzije. Sve bi dao da udovoljiš sebi. Prodao si Đinđića za malo „belog“. Objasni kako su ti „zemunci“ pomogli tastu da kupi kuću u Zemunu koja nije na prodaju. Kako si naređivao crtanje „zebre“ i komandovao rušenjem Šilerove. Doživotna je za tebhe malo.

  7. G.Jovanoviću, jednom si ovaj grad, naivne studente i zemlju Srbiju izdao, jednom za svagda.Da je ovo normalna zemlja ti bi bio na robiji jer 5 maraka nisi imao kao student a danas ti je imovina povelika.Zato tišina, i siguran budi da onaj ko se u ekspertskoj vladi bude bavio lustracijom ili poreklom imovine recimo u Poreskoj upravi javiće se tebi sigurno.Sram te bre bilo ti komentarišeš bilo šta i bilo koga…

  8. Gradjani ce da odbiju da ovakvi profiteri lopovske privatizacije zagadjuju mediski prostor. Dakle sta je sa Silerovom, sumnjivom privatizacijom Fidelinke, susretima u Kerovoj vikendici u Jerci? Na koji nacin je jedandramaturg stekao toliko bogatstvo od poslanicke plate? Kakve spodobnosti I poslovi su u pitanju?

  9. Gospodine Jovanovicu,
    zar ne mislite o cemu vi pricate ne drzi vodu ni slucajno, cime se bavite bice uskoro tema istrage.
    Sa velikom verovatnocom koja se granici sa istinom vasa delovanja su na ivici dozvoljenog.
    Pozz

    NOVMUP

    1. Auu vi novi kad zasednete u vlast i fotelje..al ćete da hapsite. A izmedju svakog hapšenja da se talite.
      Pamtim onaj entuzijazam posle 5. oktobra..a u medjuvremenu se lopine bacile na osvajanje svake jbne fotelje i pozicije u smrdiji.

  10. Zamolio bih Vas Jos jedanput da prestanete da dajete prostor ovom irelevantnom rezidentu sa senjaka. Ti si cedomire olicenje onog najgoreg pohlepnog I ironicnog u ljudskim odnosima. Lustracija ti negine. Onda ces u pozarevcu da se prisecas Mikonosa. Ono sto skoro Niko obican u srbiji ne moze da priusti. Tvoja diskutabiona diploma I zaostali ispiti su verovatno inicijator svega sto nam se nakon toga desavalo u obrazovanju. Ti si ta spona milosevica I vucica, Niko drugi. Odakle ti pare?

  11. Samo Ti nemoj da savetujes sta gradjani moge a sta ne. Kad objasnis Fidelinku,psenicu iz robin resservi,Silerovu i predaju Milosevic onda se javi. Do tada nadam se da ces otici negde gde te ne poznaju i cutati tao riba.

    1. Kad sam procito komentare, ponovo sam pogledo koje novine citam, jer mi sdrzaj komentara ne lici na citaoce Danasa,ovako pisu oni koji ni ne procitaju tekst, vec apriori ko ga je napiso, sustina nebitna pluj po piscu.
      Cedo istraj sa stavom, samo pisi, nista ne brisi od onog sto si napisoo.

  12. Bolje Čeda da je napisao pismo kako se iz kineske jakne i farmerica uskače u đžip sa telohraniteljima i eto rešenja za svu omladinu. Prazne fraze ne pomažu samo pokrivaju svoju sramotu. Čedo barata sa stotinak politički obojenih reči koje, povremeno, prospe sa pokvarene ploče.

  13. Drzte lopova, neka visi pedro ili pustite barabu, poznato zar ne? Kako sada tako u zadnjih desetak godina uvek si u pravu, lako proverljivo a sto bi proveravali kad je u gomili toplo. Onaj ko je samo pomislio da njemu drzavi i drustvu mogu doneti dobroVucic, Nikolic Dacic,Maja, Vulin i njegova tetka ajde da se blago izrazim pogresio. A onaj koji misli da ce mu dobro doneti Vuk, Bosko, Djilas ili Tadic je dvaput pogresio NE MOZE to je fizika. Orvel je za tu dijagnozu mudro zakljucio ,,onaj narod koji bira lopove i bitange na vlast nije zrtva nego SAUCESNIK “ !!!!!

  14. Vidno frustriran Cedica se i dalje trudi da bude deo opozicije ali i vlasti, postao je baba udavaca koju niko nece.Mislim da nam je ipak dosta biznis-politicara a Cedica je to usavrsio. Mislim sve sto on ima da nam ponudi je da sam sebe lustrira i ode iz javnosti i uziva u novcu koji je zaradio u politici. Posto u ovoj zemlji se neodgovara za lopovluk ako si politicar bilo bi bar malo korektno kad se obogate da se penzionisu.

  15. Ja ne pristajem da mi o evropskim vrednostima vise prica Ceda koji je na vlasti radio sve suprotno od tih vrednosti. Ne pristajem da mi o bilo kakvim vrednostima prica neko ko nije izlazio iz Silerove a sada ceka da Vucic prdne da udahne svez vazduh i onda se time hvali. Ne pristajem da mi o postenju prica neko ko se iz polozaja vlasti obogatio i mora i u tzv. opoziciji da ima obezbedjenje koje cak i na preskupa letovanja vodi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.